Povezane vesti
Zove i vrišti zbog računa za telefon - nije 70 nego 700.000! Lukas šokirao majku troškovima - "Ja plaćao i 225 hiljada!"
Mondo 06.11.2023
Folker Aca Lukas u životu je zaradio velike pare, ali suštinski nikada nije kalkulisao kako ih troši. Folker Aca Lukas u životu je zaradio velike pare, ali suštinski nikada nije kalkulisao kako ih troši. Aca Lukas je mnoge detalje iz svog života… »
"Račun za telefon 700.000, majka me zove i vrišti" Aca Lukas šokirao ciframa svojih troškova, a evo koliko je plaćao…
Kurir 06.11.2023
Folker Aca Lukas u životu je zaradio velike pare, ali suštinski nikada nije kalkulisao kako ih troši. Tako je sada ispričao da se njegova majka Vidosava šokirala kada je videla račun za telefon svog sina. - Moja majka je jednom dobila moj račun za… »
"Račun za telefon: 700.000, majka me zove i vrišti" Aca Lukas šokirao ciframa svojih troškova u emisiji uživo: Od brojki…
Blic 06.11.2023
Folker Aca Lukas u životu je zaradio velike pare, ali suštinski nikada nije kalkulisao kako ih troši. Tako je sada u jednoj emisiji na televiziji "Prva" ispričao da se njegova majka Vidosava šokirala kada je videla račun za telefon svog sina. - Moja… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO “Zar nemate empatiju, naše kolege kidnapuju organi reda”: Studenti u Nišu „upali“ u zgradu Rektorata, u pripremi nove blokade
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 2 satajoš 45 povezanih
Verbalni sukob ambasadora Rusije i SAD u UN zbog eskalacije sukoba u Siriji; Kac: Postoji šansa za dogovor o taocima
RTS pre 42 minutajoš 19 povezanih
Advokat privedenog aktiviste: Dejan Bagarić u pritvoru da ne bi uticao na novinarku Informera
Danas pre 4 satijoš 14 povezanih
Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke, jer ne štite tužioce
RTV pre 6 satijoš 14 povezanih