Povezane vesti

Otkriveno od čega je umro Radašin iz Velikog brata: Oglasila se snajka "Pukao mu je kapilar, dobio je sepsu"

Otkriveno od čega je umro Radašin iz Velikog brata: Oglasila se snajka "Pukao mu je kapilar, dobio je sepsu"

Kurir 06.11.2023
Bivši rijaliti učesnik Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin (62), umro je noćas. Snajka zvezde "Velikog brata", Violeta, progovorila je o zdravstvenim problemima koje je njen svekar imao. - Pukao mu je kapilar na nozi, dobio je sepsu. Umro je u… »
Umro Radašin iz Velikog brata! "Pukao mu je kapilar i dobio je sepsu" - snaja otkrila potresne detalje o njegovoj smrti

Umro Radašin iz Velikog brata! "Pukao mu je kapilar i dobio je sepsu" - snaja otkrila potresne detalje o njegovoj smrti

Mondo 06.11.2023
Bivši rijaliti učesnik Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin (62), umro je noćas. Bivši rijaliti učesnik Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin (62), umro je noćas. Snajka zvezde " Velikog brata", Violeta, progovorila je o zdravstvenim… »
Umro Radašin iz velikog brata Oglasio se njegov kum: "Juče sam bio u selu i bio je kritično, a onda je preminuo"

Umro Radašin iz velikog brata Oglasio se njegov kum: "Juče sam bio u selu i bio je kritično, a onda je preminuo"

Dnevnik 06.11.2023
Učesnik rijaliti programa "Veliki brat" i "Farma" Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin umro je noćas u svom rodnom selu Ljupten, između Aleksinca i Niša. Radašinov kum tužne vesti potvrdio je za "Blic". - Umro je noćas. Juče sam bio u selu i… »
Nakon vrtoglave slave u rijalitiju vratio se na selo: Evo kako je Radašin dobio nadimak po kome je postao prepoznatljiv

Nakon vrtoglave slave u rijalitiju vratio se na selo: Evo kako je Radašin dobio nadimak po kome je postao prepoznatljiv

Kurir 06.11.2023
Bivši rijaliti učesnik Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin, umro je noćas. Radiša je, inače, pre desetak godina proslavio učešćem u „Velikom bratu“, a potom učestvovao u „Farmi“, a nakon toga je digao ruke od rijalitija. Televizija… »

Vesti dana »