Povezane vesti
"Dobri čoveče, molimo se da tvoja duša ode u raj, jer tamo pripada" Porodica i prijatelji opraštaju se od nastradalog lovca
Kurir 06.11.2023
Porodica i prijatelji opraštaju se na društvenim mrežama od tragično nastradalog lovca Vladana Maričića (36) iz Ivanjice koji je, kako se sumnja, slučajno ubijen kada je njegov prijatelj posle lova čistio pušku. Podsetimo, tragedija se dogodila u… »
FOTO Ovo je Vladan iz Ivanjice kog je prijatelj upucao nakon lova
Nova 06.11.2023
Vladan M. (38) tragično je izgubio život u Ivanjici kada ga je prijatelj slučajno upucao dok su čistili pušku nakon lova. Prema nezvaničnim informacijama, nekoliko drugara vraćalo se iz lova i u jednom trenutku su odlučili da svrate u vikendicu… »
Obrt! Lovac iz Ivanjice se nije sam upucao!? Novi detalji tragedije, Vladana ubio najbolji prijatelj dok je čistio pušku?
Kurir 06.11.2023
U teškoj nesreći u lovu juče je život izgubio Ivanjičanin Vladan M. (36). Kako nezvanično saznajemo njega je usmrtio najbolji prijatelj, sa kojim je tog dana bio u lovu. Iako je prva vest bio da je lovac sam sebe slučajno upucao, najnoviji podaci… »
Lovac iz Ivanjice se nije upucao sam? Vladan čistio pušku kada ga je ubio najbolji prijatelj?!
Mondo 06.11.2023
U nedelju je u lovu izgubio život V.M. (36) iz Ivanjica, a prema nezvaničnim informacijama, njega je usmrtio najbolji prijatelj. U nedelju je u lovu izgubio život V.M. (36) iz Ivanjica, a prema nezvaničnim informacijama, njega je usmrtio najbolji… »
Jeziva nesreća u Ivanjici: Puška slučajno opalila i na mestu ubila mladog lovca
Blic 05.11.2023
Teška nesreća dogodila se u Ivanjici kada je život izgubio lovac V.M. star 36 godina. - Do nesreće je došlo kada se grupa drugara vraćala iz lova i svratili su u jednu od vikendica da ručaju i očiste oružje. Jednom od njih je prilikom čišćenja… »
Vesti dana »
Požar u tržnom centru "Ušće": Na Novom Beogradu sve vrvi od vatrogasaca i policije: Vatra planula u garaži, u toku evakuacija (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Portparolka Bele kuće o "beskorisnom trošenju": USAID Srbiji dao milion i po dolara za programe DEI
Glas Amerike pre 4 satijoš 2 povezane
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 5 satijoš 1 povezana