Повезане вести

"Добри човече, молимо се да твоја душа оде у рај, јер тамо припада" Породица и пријатељи опраштају се од настрадалог ловца

"Добри човече, молимо се да твоја душа оде у рај, јер тамо припада" Породица и пријатељи опраштају се од настрадалог ловца

Курир 06.11.2023
Породица и пријатељи опраштају се на друштвеним мрежама од трагично настрадалог ловца Владана Маричића (36) из Ивањице који је, како се сумња, случајно убијен када је његов пријатељ после лова чистио пушку. Подсетимо… »
ФОТО Ово је Владан из Ивањице ког је пријатељ упуцао након лова

ФОТО Ово је Владан из Ивањице ког је пријатељ упуцао након лова

Нова 06.11.2023
Владан М. (38) трагично је изгубио живот у Ивањици када га је пријатељ случајно упуцао док су чистили пушку након лова. Према незваничним информацијама, неколико другара враћало се из лова и у једном тренутку су одлучили да… »
Ловац из Ивањице се није упуцао сам? Владан чистио пушку када га је убио најбољи пријатељ?!

Ловац из Ивањице се није упуцао сам? Владан чистио пушку када га је убио најбољи пријатељ?!

Мондо 06.11.2023
У недељу је у лову изгубио живот В.М. (36) из Ивањица, а према незваничним информацијама, њега је усмртио најбољи пријатељ. У недељу је у лову изгубио живот В.М. (36) из Ивањица, а према незваничним информацијама, њега је… »
Обрт! Ловац из Ивањице се није сам упуцао!? Нови детаљи трагедије, Владана убио најбољи пријатељ док је чистио пушку?

Обрт! Ловац из Ивањице се није сам упуцао!? Нови детаљи трагедије, Владана убио најбољи пријатељ док је чистио пушку?

Курир 06.11.2023
У тешкој несрећи у лову јуче је живот изгубио Ивањичанин Владан М. (36). Како незванично сазнајемо њега је усмртио најбољи пријатељ, са којим је тог дана био у лову. Иако је прва вест био да је ловац сам себе случајно упуцао… »
Језива несрећа у Ивањици: Пушка случајно опалила и на месту убила младог ловца

Језива несрећа у Ивањици: Пушка случајно опалила и на месту убила младог ловца

Блиц 05.11.2023
Тешка несрећа догодила се у Ивањици када је живот изгубио ловац В.М. стар 36 година. - До несреће је дошло када се група другара враћала из лова и свратили су у једну од викендица да ручају и очисте оружје. Једном од њих је… »

Вести дана »