Povezane vesti

Kad je preletač: Ku*va, a kad dobronamerni ekspert? Pavle Grbović i Tatjana Macura o slučaju kandidata Obradovića koji je…

Kad je preletač: Ku*va, a kad dobronamerni ekspert? Pavle Grbović i Tatjana Macura o slučaju kandidata Obradovića koji je…

Blic 06.11.2023
Političku javnost je minulog vikenda uzbunila vest da je Vladimir Obradović, kandidat opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika, radio osam meseci kao savetnik otvoreno proruskog ministra Nenada Popovića u Vladi premijerke Ane… »
Vladimir Obradović o slici sa Anom Brnabić: SNS zna da gubi i zato pribegava nasilju

Vladimir Obradović o slici sa Anom Brnabić: SNS zna da gubi i zato pribegava nasilju

N1 Info 06.11.2023
Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović izjavio je za N1 da Srpska napredna stranka zna da gubi na izborima u Beogradu, i da zato sprovodi prljavu kampanju protiv njega na društvenim mrežama… »

Novi magazin 06.11.2023
Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović izjavio je za N1 da Srpska napredna stranka zna da gubi na izborima u Beogradu, i da zato sprovodi prljavu kampanju protiv njega na društvenim mrežama… »
Vladimir Obradović za Danas o napadima Brnabić i Jovanova: Napadajući mene vlast je pokazala slabost

Vladimir Obradović za Danas o napadima Brnabić i Jovanova: Napadajući mene vlast je pokazala slabost

Danas 05.11.2023
Vlast je pokazala slabost, napadajući mene zbog toga što sam kao potvrđeni stručnjak za Upravljanje projektima i Strateški menadžment smatrao da sa kolegama sa fakulteta mogu da dam doprinos važnim projektima za državu, rekao je za Danas Vladimir… »

Vesti dana »