Повезане вести

Кад је прелетач: Ку*ва, а кад добронамерни експерт? Павле Грбовић и Татјана Мацура о случају кандидата Обрадовића који је…

Кад је прелетач: Ку*ва, а кад добронамерни експерт? Павле Грбовић и Татјана Мацура о случају кандидата Обрадовића који је…

Блиц 06.11.2023
Политичку јавност је минулог викенда узбунила вест да је Владимир Обрадовић, кандидат опозиционе коалиције "Србија против насиља" за градоначелника, радио осам месеци као саветник отворено проруског министра Ненада Поповића у… »
Владимир Обрадовић о слици са Аном Брнабић: СНС зна да губи и зато прибегава насиљу

Владимир Обрадовић о слици са Аном Брнабић: СНС зна да губи и зато прибегава насиљу

Н1 Инфо 06.11.2023
Кандидат за градоначелника Београда испред листе "Србија против насиља" Владимир Обрадовић изјавио је за Н1 да Српска напредна странка зна да губи на изборима у Београду, и да зато спроводи прљаву кампању против њега на… »

Нови магазин 06.11.2023
Кандидат за градоначелника Београда испред листе "Србија против насиља" Владимир Обрадовић изјавио је за Н1 да Српска напредна странка зна да губи на изборима у Београду, и да зато спроводи прљаву кампању против њега на… »
Владимир Обрадовић за Данас о нападима Брнабић и Јованова: Нападајући мене власт је показала слабост

Владимир Обрадовић за Данас о нападима Брнабић и Јованова: Нападајући мене власт је показала слабост

Данас 05.11.2023
Власт је показала слабост, нападајући мене због тога што сам као потврђени стручњак за Управљање пројектима и Стратешки менаџмент сматрао да са колегама са факултета могу да дам допринос важним пројектима за државу, рекао је… »

Вести дана »