Повезане вести
„Волео је своју породицу, а глумио швалера“: Венди затечена изненадном смрћу колеге из ријалитија
Нова 06.11.2023
Учесник ријалити програма "Велики брат" и "Фарма" Радиша Миљковић, познатији као Радашин умро је ноћас у свом родном селу. Певачица Весна Вукелић Венди, која је са преминулим Радишом била у једном ријалитију, сада се огласила… »
"Волео је своју породицу, а имитирао швалера" Венди тужна због смрти бившег цимера, ево када су се последњи пут срели
Курир 06.11.2023
У домаћим медијима је попут бомбе одјекнула вест да је Радиша Миљковић, познатији као Радашин из "Великог брат", изненада преминуо у 60. години, а како се сазнаје, узрок смрти је сепса. Овим поводом огласила се певачица и… »
"Ау, баш ми је жао, био је човек из народа, домаћин": Бивше цимерке из ријалитија у шоку због Радашинове смрти: "Памтићу га…
Блиц 06.11.2023
Радиша Миљковић познатији као Радашин умро је јуче, а његове бивше цимерке из ријалитија "Фарма" Маја Николић, Нела Бијанић и Ивана Шашић јако је потресла ова тужна вест. - Ау, баш ми је жао. Била сам са њим у ријалитију… »
Вести дана »

Велика Британија позвала амбасадора Русије на разговор због повреде ваздушног простора НАТО-а
НИН пре 1 сатјош 30 повезаних

Сомборци прикупили 435.880 динара за наставнике који су добили отказе
Нови магазин пре 42 минутајош 44 повезане

Прогноза за Војводину: До краја месеца суво и топло, лепо и до средине октобра
РТВ пре 3 сатајош 30 повезаних

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 9 сатијош 10 повезаних

Вулин тражи да влада прекине пут ка ЕУ након саопштења руске тајне службе
Недељник пре 38 минутајош 17 повезаних