Повезане вести

„Волео је своју породицу, а глумио швалера“: Венди затечена изненадном смрћу колеге из ријалитија

„Волео је своју породицу, а глумио швалера“: Венди затечена изненадном смрћу колеге из ријалитија

Нова 06.11.2023
Учесник ријалити програма "Велики брат" и "Фарма" Радиша Миљковић, познатији као Радашин умро је ноћас у свом родном селу. Певачица Весна Вукелић Венди, која је са преминулим Радишом била у једном ријалитију, сада се огласила… »
"Волео је своју породицу, а имитирао швалера" Венди тужна због смрти бившег цимера, ево када су се последњи пут срели

"Волео је своју породицу, а имитирао швалера" Венди тужна због смрти бившег цимера, ево када су се последњи пут срели

Курир 06.11.2023
У домаћим медијима је попут бомбе одјекнула вест да је Радиша Миљковић, познатији као Радашин из "Великог брат", изненада преминуо у 60. години, а како се сазнаје, узрок смрти је сепса. Овим поводом огласила се певачица и… »
"Ау, баш ми је жао, био је човек из народа, домаћин": Бивше цимерке из ријалитија у шоку због Радашинове смрти: "Памтићу га…

"Ау, баш ми је жао, био је човек из народа, домаћин": Бивше цимерке из ријалитија у шоку због Радашинове смрти: "Памтићу га…

Блиц 06.11.2023
Радиша Миљковић познатији као Радашин умро је јуче, а његове бивше цимерке из ријалитија "Фарма" Маја Николић, Нела Бијанић и Ивана Шашић јако је потресла ова тужна вест. - Ау, баш ми је жао. Била сам са њим у ријалитију… »

Вести дана »