Povezane vesti
„Voleo je svoju porodicu, a glumio švalera“: Vendi zatečena iznenadnom smrću kolege iz rijalitija
Nova 06.11.2023
Učesnik rijaliti programa "Veliki brat" i "Farma" Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin umro je noćas u svom rodnom selu. Pevačica Vesna Vukelić Vendi, koja je sa preminulim Radišom bila u jednom rijalitiju, sada se oglasila ovim povodom. „Ovo… »
"Voleo je svoju porodicu, a imitirao švalera" Vendi tužna zbog smrti bivšeg cimera, evo kada su se poslednji put sreli
Kurir 06.11.2023
U domaćim medijima je poput bombe odjeknula vest da je Radiša Miljković, poznatiji kao Radašin iz "Velikog brat", iznenada preminuo u 60. godini, a kako se saznaje, uzrok smrti je sepsa. Ovim povodom oglasila se pevačica i književnica Vesna Vukelić… »
"Au, baš mi je žao, bio je čovek iz naroda, domaćin": Bivše cimerke iz rijalitija u šoku zbog Radašinove smrti…
Blic 06.11.2023
Radiša Miljković poznatiji kao Radašin umro je juče, a njegove bivše cimerke iz rijalitija "Farma" Maja Nikolić, Nela Bijanić i Ivana Šašić jako je potresla ova tužna vest. - Au, baš mi je žao. Bila sam sa njim u rijalitiju. Radašin je bio… »
Vesti dana »
Sferopulos u analizi duela sa Fenerbahčeom: Borili smo se do kraja, to mi je važno
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
Zakasnelo primirje u Gazi će zaustaviti ubijanje, ali neće okončati sukob
Danas pre 6 satijoš 3 povezane