Повезане вести

Анабела Атијас шокирана слађом Делибашић! Није јој јасно чему лоши коментари, проговорила и о Луниној беби, била скроз искрена…

Анабела Атијас шокирана слађом Делибашић! Није јој јасно чему лоши коментари, проговорила и о Луниној беби, била скроз искрена…

Курир 06.11.2023
Певач Дадо Полумента одржава промоцију албума "Алеа", а тим поводом је окупио многе колеге са естраде, међу којима је и Анабела Атијас. Ставила сам по страни све што ме изједало, моја породица и унуке ме усрећују и дају вољу да… »
(Фото) свима пала вилица због жене дада полументе: Певач окупио познате на промоцији - Сандра Африка се не одваја од Шашићеве…

(Фото) свима пала вилица због жене дада полументе: Певач окупио познате на промоцији - Сандра Африка се не одваја од Шашићеве…

Блиц 06.11.2023
Фолкер Дадо Полумента вечерас је у српској престоници организовао промоцију новог албума "Алеа", на којој је окупио познате личности. Дадо је са осмехом на лицу причао са окупљенима, док се појавио у елегантном издању. Међу… »
Сандра Африка открила шок детаље познанаства са дадом Полументом! Упознали се пре 20 година у дискотеци, ево шта је урадио за…

Сандра Африка открила шок детаље познанаства са дадом Полументом! Упознали се пре 20 година у дискотеци, ево шта је урадио за…

Курир 06.11.2023
Певач Дадо Полумента вечерас одржава промоцију албума "Алеа", а тим поводом је окупио многе колеге са естраде, међу којима је и Сандра Африка. Сандра је пред припадницима седме силе позирала насмејана, а потом открила детаље… »
Супруга даде полуементе украла сву пажњу присутних! Ивона у белој хаљини распаметила, погледајте њено врело издање! (фото)

Супруга даде полуементе украла сву пажњу присутних! Ивона у белој хаљини распаметила, погледајте њено врело издање! (фото)

Курир 06.11.2023
Певач Дадо Полумента вечерас одржава промоцију албума "Алеа". Међу првима стигла је и његова супруга Ивона која је присутне оставила без текста. Ивона је блистала у белој дугој хаљини, а наравно није дошла празних руку, те је… »

Вести дана »