Povezane vesti
Nestalo struje u pozorištu: Ovako su deca iz publike pomogla da se predstava nastavi
Telegraf 06.11.2023
Igrana je predstava "Suncokreti" u Pozorištu mladih. Šta biva kad nestane struja tokom neke predstave? Pa predstava se u najvećem broju slučajeva prekida. Ali ne i u Novom Sadu juče. Za vreme predstave za decu "Suncokreti" u Pozorištu mladih desilo… »
VIDEO: Nestalo struje tokom predstave u Pozorištu mladih, deca pritekla u pomoć glumcima
Radio 021 06.11.2023
Tokom predstave za decu "Suncokreti" u Pozorištu mladih u nedelju, nestalo je struje. Predstava je nastavljena uz pomoć publike, objavilo je to pozorište na društvenim mrežama. Kako navode, deca su mobilnim telefonima osvetljavala salu. "Tokom… »
Vesti dana »

(Video) "svirao sam emisiju kada sam saznao da je baka pokojna": Aci Sofornijeviću je to jedan od najtežih trenutaka u životu: "Ona je uvek brinula o tome kako ću ja da se oženim"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Večeras pljuskovi sa grmljavinom: Od sutra totalni preokret u svim krajevima Srbije: Narednih dana pad temperature (foto)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

MUP: Potpuno alkoholisan izazvao nezgodu u Bulevaru kralja Aleksandra
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Vanja priznao posle derbija: ''Iskreno, malo sam se uplašio...''
Sportske.net pre 3 satajoš 3 povezane

"Čovek koji je gradio mir i razumevanje među ljudima": Patrijarh Porfirije uputio saučešće povodom smrti pape Franje
Blic pre 4 satijoš 1 povezana