Повезане вести

Победа Денвера уз 108. трипл-дабл Јокића у НБА лиги

Победа Денвера уз 108. трипл-дабл Јокића у НБА лиги

Радио сто плус 07.11.2023
Актуелне шампионе предводио је српски центар Никола Јокић са 35 поена, 14 скокова и 12 асистенција. То је био његов 108. трипл-дабл учинак у каријери, чиме се осамио на четвртом месту вечне листе, а иза њега, са по једним… »
Нестварна партија Николе Јокића

Нестварна партија Николе Јокића

Вести онлине 07.11.2023
Никола Нокић се протекле ноћи уписао у историју НБА 108. трипл-даблом. Двоструки МВП у НБА се повредио на тренингу пред утакмицу са Пеликансима, али је стиснуо зубе, појавио се у екипи и просто згромио противника у победи од… »
Никола Јокић: Невероватна трећа четвртина (видео)

Никола Јокић: Невероватна трећа четвртина (видео)

Спортски журнал 07.11.2023
Кошаркаши Денвера победили су ноћас на свом терену Њу Орлеанс 134:116. Јокић је на овом мечу стигао до 108. трипл-дабла у каријери, пошто је постигао 35 поена и имао је 14 скокова и 12 асистенција. Центар Денвера Никола Јокић… »
Јокићев најлуђи кош у каријери Чаролија у стилу Мајкла Џордана (видео)

Јокићев најлуђи кош у каријери Чаролија у стилу Мајкла Џордана (видео)

Дневник 07.11.2023
Српски кошаркаш Никола Јокић одиграо је маестралну утакмицу претходне ноћи протиов Њу Орлеанса, упркос повреди - и направио потез за памћење. Забележио је 35 поена, 14 скокова и 12 асистенција за победу Денвера против Њу… »
Никола Јокић: Поентер, скакач, асистент… Сада и новинар!

Никола Јокић: Поентер, скакач, асистент… Сада и новинар!

Спорт клуб 07.11.2023
Српски центар Никола Јокић бриљирао је на паркету у ноћи између понедељка и уторка – помогао је својим Денвер Нагетсима да прилично лако савладају Њу Орлеанс. После тога је био у центру пажње и на конференцији за медије –… »
"Знам шта ћете ме питати": Никола Јокић забезекнуо новинаре на конференцији за медије (видео)

"Знам шта ћете ме питати": Никола Јокић забезекнуо новинаре на конференцији за медије (видео)

Вечерње новости 07.11.2023
Актуелни шампиона НБА лиге Денвер победио је синоћ Њу Орлеанс. Никола Јокић је био под знаком питања за овај меч, због могуће повреде, међутим играо је, и то како. Фото: Принтскрин После новог, историјског трипл-дабла, Јокић је… »
ВИДЕО „По томе ће ме памтити у историји кад завршим каријеру“: Јокић урадио невиђену ствар, одбио да слуша питања – одржао…

ВИДЕО „По томе ће ме памтити у историји кад завршим каријеру“: Јокић урадио невиђену ствар, одбио да слуша питања – одржао…

Нова 07.11.2023
Никола Јокић је све, само не обичан кошаркаш. А и његов приступ медијима се мења из године у годину, овог пута је одлучио да предвиди све што ће га питати. Српски центар је донео победу Денверу над Њу Орлеанс Пеликансима са… »
Јокић сео пред новинаре и запрепастио их! "Знам шта ћете да питате", одржао говор и хтео кући, али... (видео)

Јокић сео пред новинаре и запрепастио их! "Знам шта ћете да питате", одржао говор и хтео кући, али... (видео)

Мондо 07.11.2023
Новинари нису тако лако хтели да пусте Николу Јокића кући после блиставе партије против Њу Орлеанса. Новинари нису тако лако хтели да пусте Николу Јокића кући после блиставе партије против Њу Орлеанса. Српски кошаркаш Никола… »

Вести дана »