Повезане вести
Русија: Израелске опаске о нуклеарној опцији за Газу отварају ‘велики број питања’
Ал Јазеера 07.11.2023
Руско министарство вањских послова каже да се чини да је Израел признао да има нуклеарно оружје и да га је спреман употријебити. Руски дужносници придружили су се другим земљама у изражавању забринутости због навода израелског… »
Захарова о претњи израелског министра: Да ли то Израел има нуклеарно оружје?
Правда 07.11.2023
Портпаролка руског Министарства спољних послова реаговала је на изјаву министра за Јерусалим и израелско наслеђе Амихаје Елијахуа о могућности нуклеарног удара на Појас Газе. Изјава израелског министра за Јерусалим и наслеђе… »
Реаговала Америка и Катар: "Апсолутно неприхватљиви коментари израелског министра о нуклеарном нападу"
Блиц 07.11.2023
Сједињене Америчке Државе назвале су "апсолутно неприхватљивим" коментаре израелског министра задуженог за јеврејско наслеђе Амихаија Елијахуа, који је у недељу говорио о идеји да Израел изведе нуклеарни напад на Газу. -… »
"Дакле, Израел званично каже да има нуклеарно оружје?": Захарова тражи међународну проверу претње Нетањахуовог министра Гази…
Курир 07.11.2023
Марија Захарова, портпаролка Министарства спољних послова Русије, изјавила је данас да изјава Амихаја Елијахуа, израелског министра за наслеђе о могућности коришћења нуклерног оружја у Појасу Газе отвара "огроман број питања"… »
"Нуклеарни напад на Газу је један од начина": Ко је суспендовани израелски министар чије су речи обишле свет?
ЕурАцтив 07.11.2023
Примедба израелског министра Амихаја Елијахуа који је, како се чинило, изразио отвореност према идеји да Израел изведе нуклеарни напад на Газу, покренула велики број питања. Премијер Израела Бењамин Нетањаху суспендовао је у… »
За САД 'неприхватљива' изјава израелског министра о употреби атомске бомбе
Слободна Европа 07.11.2023
Сједињене Државе назвале су приједлог израелског министра о бацању атомске бомбе на Појас Газе неприхватљивим и позвале све стране у сукобу да избјегну "реторику мржње". "Премијер (Бењамин) Нетаниаху и израелска влада… »
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 16 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана