Повезане вести
Изађеш у 8, дођеш кући у 18, ово је језиво, како одрасли све постижу?: Тек се запослила у Београду, већ очајна
Телеграф 07.11.2023
Девојка је поделила своју недоумицу на платформи КС, некадашњем Твитеру. "Како одрасли људи постижу све, мртва сам сваки дан! Како тренирате, радите, једете и дружите се - како", написала је једна девојка на друштвеној мрежи КС… »
"Изађеш у 8, завршиш у 18, језиво" - девојка се жалила после 2 дана на послу: Изазвала бес људи - Размажена генерација
Мондо 07.11.2023
Осмочасовно радно време, плус време за одлазак и долазак на посао, одузима и по 10 сати дневно, што многима ствара психо-физички умор. Осмочасовно радно време, плус време за одлазак и долазак на посао, одузима и по 10 сати… »
Ради два дана и већ се жали: Српкиња се пожалила пријатељици на живот одраслих, објава постала хит на мрежама: "Тад кад…
Блиц 07.11.2023
Поруке две девојке из Србије постале су апсолутни хит на друштвеним мрежама, како у Србији, тако и у региону. Наиме, њих две су се жалиле једна другој на тежак живот одраслих особа. "Како одрасли људи постижу све, мртва сам… »
Ради два дана, а већ је уморна Тек се запослила у Београду, већ очајна
Дневник 07.11.2023
Изађеш у 8, дођеш кући у 18, ово је језиво, како одрасли све постижу? Девојка је поделила своју недоумицу на платформи КС, некадашњем Твитеру -Како одрасли људи постижу све, мртва сам сваки дан! Како тренирате, радите, једете и… »
Вести дана »
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 3 сатајош 1 повезана