Povezane vesti
Izađeš u 8, dođeš kući u 18, ovo je jezivo, kako odrasli sve postižu?: Tek se zaposlila u Beogradu, već očajna
Telegraf 07.11.2023
Devojka je podelila svoju nedoumicu na platformi X, nekadašnjem Tviteru. "Kako odrasli ljudi postižu sve, mrtva sam svaki dan! Kako trenirate, radite, jedete i družite se - kako", napisala je jedna devojka na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru… »
"Izađeš u 8, završiš u 18, jezivo" - devojka se žalila posle 2 dana na poslu: Izazvala bes ljudi - Razmažena generacija
Mondo 07.11.2023
Osmočasovno radno vreme, plus vreme za odlazak i dolazak na posao, oduzima i po 10 sati dnevno, što mnogima stvara psiho-fizički umor. Osmočasovno radno vreme, plus vreme za odlazak i dolazak na posao, oduzima i po 10 sati dnevno, što mnogima stvara… »
Radi dva dana i već se žali: Srpkinja se požalila prijateljici na život odraslih, objava postala hit na mrežama: "Tad kad…
Blic 07.11.2023
Poruke dve devojke iz Srbije postale su apsolutni hit na društvenim mrežama, kako u Srbiji, tako i u regionu. Naime, njih dve su se žalile jedna drugoj na težak život odraslih osoba. "Kako odrasli ljudi postižu sve, mrtva sam svaki dan! Kako trenirate… »
Radi dva dana, a već je umorna Tek se zaposlila u Beogradu, već očajna
Dnevnik 07.11.2023
Izađeš u 8, dođeš kući u 18, ovo je jezivo, kako odrasli sve postižu? Devojka je podelila svoju nedoumicu na platformi X, nekadašnjem Tviteru -Kako odrasli ljudi postižu sve, mrtva sam svaki dan! Kako trenirate, radite, jedete i družite se – kako-… »
Vesti dana »

"Ovo je katastrofa": Žestoke osude Netanjahuovog plana da se okupira grad Gaza: "To će dovesti do krvorpolića"
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih

Dogovoreno mesto susreta Trampa i Putina, nije otkriveno gde i kada
BBC News pre 13 minutajoš 32 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

Dve godine zabrane ulaska na: KiM i 3.000 evra Pomoćniku direktora Kancelarije za KiM Igoru Popoviću sud odredio kaznu na sporazumnom ročištu (video)
Blic pre 58 minutajoš 13 povezanih

Zadržavanja vozila na graničnim prelazima Srbije tokom avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 14 povezanih