Povezane vesti
KUD „Uroš Predić“ iz Orlovata napunio salu Doma kulture na svom trećem godišnjem koncertu! Orlovat - KUD "Uroš Predić"…
Volim Zrenjanin 07.11.2023
KUD „Uroš Predić“ iz Orlovata je protekle subote u punoj sali Doma kulture u Orlovatu održao svoj treći godišnji koncert. Koncert je započeo pesmom „Alaj mi je večeras po volji“ koju je izvela Milica Golić sa svim igračima ovog društva koji rade tokom… »
(FOTO) KUD „Uroš Predić“ iz Orlovata – Treći godišnji koncert
I Love Zrenjanin 07.11.2023
KUD „Uroš Predić“ iz Orlovata napunio salu Doma kulture na svom trećem godišnjem koncertu. Koncert je započeo pesmom „Alaj mi je večeras po volji“ koju je izvela Milica Golić sa svim igračima našeg društva kojo rade tokom cele godine i nastupaju na… »
Vesti dana »
Oglasio se RHMZ: Ovakvu promenu nismo očekivali! Ujutru smrzavanje, a tek da čujete prognozu za popodne
Telegraf pre 4 satijoš 36 povezanih
Kreni-Promeni: Tužilaštvu rok od 48 sati da reaguje u slučaju napada na Tatjanu Mićić
Nova pre 2 satajoš 31 povezana
Šta se dogodilo na letu Flydubai za Tel Aviv: "Strmo poniranje aviona bizaran događaj koji će biti predmet istrage"
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 89 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih