Povezane vesti
KUD „Uroš Predić“ iz Orlovata napunio salu Doma kulture na svom trećem godišnjem koncertu! Orlovat - KUD "Uroš Predić"…
Volim Zrenjanin 07.11.2023
KUD „Uroš Predić“ iz Orlovata je protekle subote u punoj sali Doma kulture u Orlovatu održao svoj treći godišnji koncert. Koncert je započeo pesmom „Alaj mi je večeras po volji“ koju je izvela Milica Golić sa svim igračima ovog društva koji rade tokom… »
(FOTO) KUD „Uroš Predić“ iz Orlovata – Treći godišnji koncert
I Love Zrenjanin 07.11.2023
KUD „Uroš Predić“ iz Orlovata napunio salu Doma kulture na svom trećem godišnjem koncertu. Koncert je započeo pesmom „Alaj mi je večeras po volji“ koju je izvela Milica Golić sa svim igračima našeg društva kojo rade tokom cele godine i nastupaju na… »
Vesti dana »

Danas je Velika Gospojina - jedan od pet Bogorodičinih praznika koji su crveno slovo
N1 Info pre 32 minutajoš 10 povezanih

Novak Đoković otkrio gde mu je prvi reket, a onda komentarisao sledećeg protivnika: "Znam koje su mu mane..."
Telegraf pre 27 minutajoš 16 povezanih

Izmene na linijama gradskog prevoza tokom "bir festa" Od danas pa do kraja meseca! Neke menjaju trasu, a ova stajališta se ukidaju
Kurir pre 2 minutajoš 4 povezane

Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta: Naš kolega u Novom Sadu uhapšen u autobusu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana