Повезане вести

Милан Милошевић се враћа на Пинк? Водитељ реаговао на приче - "гореће Балкан!"

Милан Милошевић се враћа на Пинк? Водитељ реаговао на приче - "гореће Балкан!"

Мондо 07.11.2023
Од како је Душица Јаковљевић напустила ружичасто јато након десет година, покренуле су се спекулације да се Милан Милошевић враћа на Пинк телевизију. Од како је Душица Јаковљевић напустила ружичасто јато након десет година… »
Милан милошевић се враћа на "Пинк": Водитељ потврдио све, па споменуо Душицу Јаковљевић: "Она нема никакве везе са мојим…

Милан милошевић се враћа на "Пинк": Водитељ потврдио све, па споменуо Душицу Јаковљевић: "Она нема никакве везе са мојим…

Блиц 07.11.2023
Након што је Душица Јаковљевић дала отказ на "Пинку", приче о повратку Милана Милошевића, некадашњег водитеља "Задруге", на ову телевизију одмах су преплавиле друштвене мреже. Милан је сада за "Блиц" открио да се враћа на… »
Милан Милошевић постаје водитељ Елите?! Враћа се у старе емисије, за Курир поручује: Нација ће бити срећна, гореће Балкан!…

Милан Милошевић постаје водитељ Елите?! Враћа се у старе емисије, за Курир поручује: Нација ће бити срећна, гореће Балкан!…

Курир 07.11.2023
Од како је Душица Јаковљевић напустила ружичасто јато након 10 година, покренуле су се спекулације да се Милан Милошевић враћа на Пинк телевизију. Ова тема се дуго провлачила кроз медије, али се нико тим поводом није оглашавао… »
"Патио сам и смејао се са задругарима, колеге ме САД копирају": Милан Милошевић проговорио о ријалитију, па открио истину о…

"Патио сам и смејао се са задругарима, колеге ме САД копирају": Милан Милошевић проговорио о ријалитију, па открио истину о…

Блиц 06.11.2023
Након што је Душица Јаковљевић дала отказ на "Пинку", приче о повратку Милана Милошевића, некадашњег водитеља "Задруге", на ову телевизију одмах су преплавиле друштвене мреже. Наиме, Милан ће сутрадан гостовати на "Пинку", што… »

Вести дана »