Povezane vesti
"Nisam dobio ni dinar za zonu zamfirovu!" Srpski glumac podelio šok detalje - progovorio o tuči sa producentom!
Mondo 07.11.2023
Milan Vasić otkrio je da nije isplaćen za film "Zona Zamfirova", a detalji su šokirali čitavu javnost. Milan Vasić otkrio je da nije isplaćen za film "Zona Zamfirova", a detalji su šokirali čitavu javnost. GlumacMilan Vasić poslednjih nekoliko godina u… »
„Nisam dobio ni dinar za Zonu Zamfirovu“: Glumac otkrio šokantne detalje, a pričalo se i da se potukao sa producentom
Nova 07.11.2023
Glumac Milan Vasić igrao je glavnu mušku ulogu u drugom delu filma "Zona Zamfirova", a sada je otkrio detalje ovog projekta. Kako kaže, on i njegove kolege koje su igrale u ovom ostvarenju još nisu isplaćene. „Nisam isplaćen nijedan dinar. Mislim da sam… »
Vesti dana »

"Jesen stiže huljo moja": Veliki protest u Sremskoj Mitrovici, na istom mestu na kom je Vučić najavio knjigu
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 26 povezanih

(VIDEO) Incident na auto-putu kod Vrčina: Vozač prevozio migrante, probio rampu, trojica policajaca suspendovana
N1 Info pre 16 minutajoš 9 povezanih

"Jeftine" korpice bez premijera i ministra finansija: Vučić predstavio ekonomske mere iako je nenadležan
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih