Повезане вести
„Када сам је предала Хитној, пала сам и почела да плачем“: Жртва Уроша Пашајлића о тренутку када је полиција пронашла заточену…
Нова 07.11.2023
Ивана Л., бивша партнерка Уроша Пашајлића ком се суди због сумње да је ћерку (8) држао заточену без хране и воде у стану у Миријеву, открила је први пут јавно у судници кроз какав је хорор прошла. Њу је Пашајлић држао пет дана… »

Сведочење партнерке оца који је осмогодишњу ћерку држао заточену у стану
РТС 07.11.2023
Бивша партнерка, оптуженог за занемаривање и злостављање своје осмогодишње ћерке сведочила је у Првом основном суду у Београду. Истакла је да је у стану свог партнера затекла мршаву девојчицу, а да је стан био пун смећа… »

„Када су отворили врата, видела сам девојчицу како вири из каде и почела да је дозивам“: Сведочење бивше партнерке Уроша…
Нова 07.11.2023
Суђење Урошу Пашајлићу који је оптужен за злостављање и занемаривање осмогодишње ћерке коју је држао закључану у стану на Звездари, као и за породично насиље, настављено је данас у Првом основном суду у Београду. На… »

"Са ње је спала тренерка колико је била мршава" Речи партнерке која је открила да отац из пакла држи ћеркицу (8) заточену…
Блиц 07.11.2023
Ивана Ж. бивша девојка Уроша Пашајлића, оца из пакла који је држао заточену девојчицу у кади у стану на Миријеву данас је пред судом говорила о сусрету са девојчицом (8) након што је пријавила полицији насиље које је трпела од… »

Након пашајлићевог питања одмах реаговао и судија! Урош: "Могу ли директно да јој се обратим?" Жртва: Мислила сам да је…
Курир 07.11.2023
И.Л., бивша партнерка Уроша Пашајлића ком се суди због сумње да је ћеркицу (8) држао саму, без хране и воде у стану у Миријеву, открила је први пут јавно у судници да је прошла кроз хорор током пет дана, колико је њу оптужени… »

Ово је језиво сведочење жене која је открила оца из пакла: Девојчица је била премршава, тренерка јој је спала
Телеграф 07.11.2023
"Бацала сам се и вриштала, мислила сам да ћу да одлепим. Кад се сетим ње и призора у том купатилу", рекла је Ивана. Суђење Урошу Пашајлићу који је оптужен за злостављање и занемаривање ћерке коју је држао закључану у стану… »

Ивана која је открила "оца из пакла" данас ће испричати најјезивије детаље случаја: И сама је била жртва
Телеграф 07.11.2023
Пашајлић је оптужен и за породично насиље у односу на Ивану Л. коју је такође наводно држао закључану. Суђење Урошу Пашајлићу који је оптужен за злостављање и занемаривање черке коју је држао закључану у стану, као и за… »

Вести дана »
Дијана Хрка за ББЦ о штрајку глађу: 'Идем до циља, шта год то било'
BBC News пре 26 минутајош 83 повезане
ФоНет: Маскиране особе из Ћациленда обориле на земљу и шутирале нашег новинара, жандарм му на то рекао да прође даље
Цензоловка пре 1 сатјош 40 повезаних
Министарство спољних послова реаговало на одлуку Владе Шведске да због корупције ускрати подршку властима у Србији
Данас пре 16 сатијош 6 повезаних