Povezane vesti
Devetočlanoj porodici iz Gadžinog Hana potrebna pomoć: Dolazi zima a u stanu nemamo ni vrata ni prozore
Jugmedia 07.11.2023
Više od mesec dana prošlo je od požara u socijalnom stanu u Gadžinom Hanu u kome su živeli Bojan i Tomislava Cvetanović Durković sa sedmoro dece. Ova višečlana porodica još ne može da se vrati u taj stan i nalazi se u privremenom smeštaju, u… »
Porodica sa sedmoro dece moli za pomoć: Dolazi zima, a u stanu nemamo ni vrata ni prozore
Niške vesti 07.11.2023
Tomislava Cvetanović Durković apelovala je na sve ljude koji mogu da im pomognu oko popravke stana, kako bi se što pre vratili u svoj dom od 50 kvadrata koji im omogućava normalan život. “Prvenstveno su nam potrebni prozori i vrata. U dnevnoj sobi… »
Vesti dana »

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 4 satijoš 34 povezane

Od licence, blokiranih računa, do osoblja koje je izostalo u noći nesreće: 11 žrtava stravičnog požara u Domu za stare, tragedija otkrila niz propusta
Nova pre 3 satajoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 1 satjoš 33 povezane

"Stiglo mi je pismo od nepoznate žene, kaže da je Danka tamo viđena..." Otac optuženog za ubistvo šokira
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane