Povezane vesti
"Adam mi je nebitan": Anabela Atijas se oglasila nakon što je Đogani javno otkrio da ne priča sa njom - poručila mu samo…
Blic 07.11.2023
Brat Lune Đogani, Adam Đogani, nedavno je ušao u rijaliti, i tada je otkrio nepoznate detalje iz privatnog života. On je tada istakao da je prekinuo svaki kontakt sa Anabelom Atijas, a ona se sada oglasila i tvrdi da ne prati Zadrugu i da ne zna šta… »
Reagovala! Anabela Atijas se oglasila nakon što je Adam javno otkrio da ne priča sa njom: Adam mi je nebitan!
Kurir 07.11.2023
Brat Lune Đogani, Adam Đogani, nedavno je ušao u rijaliti, i tada je otkrio nepoznate detalje iz privatnog života. On je tada istakao da je prekinuo svaki kontakt sa Anabelom Atijas, a ona se sada oglasila i tvrdi da ne prati Zadrugu i da ne zna šta… »
Vesti dana »
Danas pretežno oblačno i hladno, temperatura do šest stepeni Celzijusa - kakav nas vikend očekuje?
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih
RTS: Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadi i dalje teško
Beta pre 12 minutajoš 11 povezanih
Policajci u civilu, aktivisti u pritvor: Ne zna se broj privedenih aktivista
Vreme pre 1 satjoš 6 povezanih
Policija upala u kuću ministra zdravlja Hrvatske, na meti istrage još lekara i direktora bolnica
Blic pre 6 minutajoš 9 povezanih
„Suđenje? Izgleda da mi igrači ne znamo pravila“: Teodosić našao način da „pecne“ arbitre posle novih grešaka
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih