Povezane vesti

Venecija izdala saopštenje: "Ozbiljan prekršaj igrača i Partizana"

Venecija izdala saopštenje: "Ozbiljan prekršaj igrača i Partizana"

Sportske.net 07.11.2023
Bruno Kaboklo je potpisao ugovor sa Partizanom i očekujemo ga na parketu već protiv Fenerbahčea u Evroligi, a ceo njegov transfer bio je tema mnogih rasprava i na najvišim stupnjevima. Čekali su crno-beli trenutak i odobrenje od strane FIBA i na… »
Slali su ljude, pretili su mi smrću! Oglasio se agent Partizanovog igrača: Nisu hteli njega, ni novac - ovo im bio cilj!

Slali su ljude, pretili su mi smrću! Oglasio se agent Partizanovog igrača: Nisu hteli njega, ni novac - ovo im bio cilj!

Mondo 07.11.2023
Dramatično saopštenje menadžera Bruna Kabokla. Dramatično saopštenje menadžera Bruna Kabokla. Nakon što je brazilski košarkaš Bruno Kaboklo potpisao za Partizan, menadžerska agencija koja ga zastupa oglasila se saopštenjem. U poruci… »
Gde je Venecija pogrešila sa Kaboklom? ''Ugovor veoma loše napisan''

Gde je Venecija pogrešila sa Kaboklom? ''Ugovor veoma loše napisan''

Sportske.net 07.11.2023
Transfer dana u evropskoj košarci je dolazak brazilskog reprezentativnog centra Bruna Kabokla u Partizan. On je prošle sezone ispisao istoriju sa nemačkim Ulmom koji je osvojio Bundesligu, a letos je odlično odigrao i za reprezentaciju Brazila na… »
Kaboklov menadžer: Slali su ljude da mi prete smrću

Kaboklov menadžer: Slali su ljude da mi prete smrću

Sportski žurnal 07.11.2023
Agent novog člana Partizana obhasnio zašto je FIBA presudila u korist njegovog klijenta. Menadžer Bruna Kabokla novog člana Partizana, rekao je da je Svetska košarkaška federacija (FIBA) presudila u korist njega i igrača na arbitraži sa Venecijom… »
Hit reakcija Nanelija na dolazak Kabokla u Partizan: Odglumio da je šokiran i nasmejao „grobare“

Hit reakcija Nanelija na dolazak Kabokla u Partizan: Odglumio da je šokiran i nasmejao „grobare“

Nova 07.11.2023
Košarkaš Partizana Džejms Naneli reagovao je na najnoviju informaciju o pojačanju crno-belih. Brazilski igrač Bruno Kaboklo zvanično je predstavljen u Humskoj kao novi centar Partizana i o tome se pisalo prethodnih dana. Kaboklo je jedno vreme… »
Gotovo je, veliko pojačanje stiglo u Humsku: Kaboklo novi igrač Partizana

Gotovo je, veliko pojačanje stiglo u Humsku: Kaboklo novi igrač Partizana

Nova 07.11.2023
Crno-beli dobili veliko pojačanje. Danima je trajala peripetija oko dolaska brazilskog centra Bruna Kabokla u Partizan i saga je konačno završena potvrdom iz kluba za Nova.rs da je i zvanično potpisao dvogodišnji ugovor. Kaboklo se već danima… »
ZVANIČNO - Bruno Kaboklo u Partizanu!

ZVANIČNO - Bruno Kaboklo u Partizanu!

Sportske.net 07.11.2023
Košarkaški klub Partizan ozvaničio je ovog popodneva dolazak brazilskog krilnog centra Bruna Kabokla. Bivši igrač Venecije, sa kojom je pre Mundobasketa potpisao ugovor, ali potom ga je raskinuo, u prethodnom periodu pokušao je da se izbori i za… »

Vesti dana »