Povezane vesti
"Išla sam kod psihoterapeuta zbog Bebice": Miljana slomljena, jeca i plače: "Nikada neću saznati istinu, moji roditelji nisu…
Blic 07.11.2023
Miljana Kulić doživela je emotivni brodolom kada se rasula na komade i rasplakala zbog bivšeg partnera Nenada Macanovića Bebice. Naime, Kulićeva je postala glavna tema u Beloj kući otkad je u rijaliti ušao i njen drugi bivši dečko Lazar Čolić Zola. Ona… »
"Išla sam kod psihoterapeuta da mi objasni kako čovek može tako da se promeni" Miljana grcala u suzama zbog Bebice: Kriva…
Kurir 07.11.2023
Kontroverzna učesnica rijalitija, Miljana Kulić, nakon ulaska u Elitu njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, postala je glavna tema. Ovaj susret je izazvao brojne reakcije, a Miljana se sinoć slomila i zbog Nenada Macanovića Bebice i izdaje koju je… »
Vesti dana »
Devetoro ubijeno u masovnoj pucnjavi u školi i kući u Kanadi, napadač - žena koja je takođe pronađena mrtva
N1 Info pre 34 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 11. februar: Danas toplije, ali vetrovito
Beta pre 54 minutajoš 18 povezanih
Sofronijević: U prvih šest meseci primene zakona biće upisano između 300 i 500 hiljada objekata
N1 Info pre 24 minutajoš 13 povezanih
Hitna pomoć: Noćas u Beogradu tri saobraćajne nezgode, šest osoba lakše povređeno
Serbian News Media pre 44 minutajoš 9 povezanih