Повезане вести

„На врхунцу моје каријере, одвезли су ме на лечење“: Метју Пери у мемоарима открио тужну истину која се крије иза култне…

„На врхунцу моје каријере, одвезли су ме на лечење“: Метју Пери у мемоарима открио тужну истину која се крије иза култне…

Нова 07.11.2023
Глумац Метју Пери прославио се улогом Чендлера Бинга у серији "ПријатељИ", а вест о његовој смрти 28. октобра ове године, шокирала је свет. Он је преминуо у 55. години, а пронађен је мртав у свом дому у Лос Анђелесу. Према… »
Њој је најтеже пала смрт Метјуа Перија: Глумица из серије "Пријатељи" потпуно сломљена због губитка колеге, сви су забринути…

Њој је најтеже пала смрт Метјуа Перија: Глумица из серије "Пријатељи" потпуно сломљена због губитка колеге, сви су забринути…

Курир 07.11.2023
Према писању страних медија, глумица Џенифер Анистон тешко се носи с губитком колеге из серије "Пријатељи", Метјуа Перија, након његове изненадне и неочекиване смрти 28. октобра. Мање од годину дана након што је изгубила… »
„Никог другог неће бити брига за ово, осим мене“: Метју Пери је имао једну жељу за последњу сцену из „Пријатеља“ – и…

„Никог другог неће бити брига за ово, осим мене“: Метју Пери је имао једну жељу за последњу сцену из „Пријатеља“ – и…

Нова 07.11.2023
Глумац Метју Пери преминуо је 28. октобра у 55. години живота. Публика га најбоље памти као Чендлера Бинга из серије „Пријатељи“, а Пери је прошле године објавио и мемоаре „Пријатељи, љубавници и велика страшна ствар“ у… »
"Оженио сам се њом и одвезли су ме назад" Иза култне сцене венчања монике и Чендлера крије се болна истина, ово нико није…

"Оженио сам се њом и одвезли су ме назад" Иза култне сцене венчања монике и Чендлера крије се болна истина, ово нико није…

Курир 07.11.2023
Изненада преминули глумац Метју Пери током своје каријере снимио је десетине сцена које су постале култне и обележиле серију "Пријатељи", у којој је глумио Чендлера Бинга, а иза неких се крију тужне приче за које су тек ретки… »

Вести дана »