Povezane vesti
"Ja sam gej!" Naš poznati pevač odgovarao na komentare hejtera, pa priznao istinu!
Mondo 07.11.2023
Srpski predstavnik na "Evroviziji" Luke Black, odnosno Luka Ivanović, objavio je snimak na kome je priznao seksualnu orjentaciju. Srpski predstavnik na "Evroviziji" Luke Black, odnosno Luka Ivanović, objavio je snimak na kome je priznao seksualnu… »
"Ja sam gej" Naš poznati pevač priznao da voli isti pol, nema osobe u Srbiji koja ne zna za njega, ovo je baš šok
Kurir 07.11.2023
Srpski predstavnik na “Evroviziji” Luke Black, odnosno Luka Ivanović, objavio je snimak na kome je priznao seksualnu orjentaciju. Mladi pevač snimio je video sa jutjuberkom Leom Stanković, koji je odmah pokrenuo lavinu komentara na društvenim… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO “Zar nemate empatiju, naše kolege kidnapuju organi reda”: Studenti u Nišu „upali“ u zgradu Rektorata, u pripremi nove blokade
Nova pre 2 satajoš 31 povezana
Blinken tvrdi da se prekid vatre u Libanu dobro drži, uprkos incidentima
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih
BLOG UŽIVO Dvočasovna blokada u Beogradu na vodi: Na protestu ponovo maskirani ljudi, okupljenima poručuju „mrš kući, bre“
Nova pre 17 minutajoš 16 povezanih
Predsednik Visokog saveta tužilaštva: Netačni navodi tužioca Stefanovića o tom savetu
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih