Povezane vesti
Nova pomoć države za mlade: Kreće sledeća faza, mladi se uskoro prijavljuju za prvi posao
Blic 08.11.2023
Prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih mesta, kao prva faza programa "Moja prva plata" završeno je juče a prema rokovima ovog programa koje je objavila Nacionalna služba za zapošljavanje sledeća faza u okviru koje će se prijavljivati… »
Završena prva faza Moja prva plata: Sledi prijava mladih, ovo su važni datumi
Telegraf 08.11.2023
Najkasnije do 29. decembra biće objavljena konačna lista. Prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih mesta, kao prva faza programa "Moja prva plata" završeno je juče a prema rokovima ovog programa koje je objavila Nacionalna služba za… »
Vesti dana »
Fon der Lajen oživljava projekat iz 80-ih koji će zagorčati život Rusiji! Evo kog zove da se pridruži, Trampovom rivalu ponudila "prvo pridruženo članstvo u EU"
Kurir pre 29 minutajoš 35 povezanih
Milić: Mudra odluka Narodne Srbije, pozivam celu opoziciju da podrži studentsku listu
N1 Info pre 29 minutajoš 35 povezanih
Temperature ponovo idu preko 30 stepeni, a onda sledi veliki preokret: RHMZ objavio prognozu
NIN pre 1 satjoš 23 povezane
"Završićemo posao u Gazi..." Jezive pretnje Izraela, Palestincima se ne piše dobro
Večernje novosti pre 49 minutajoš 19 povezanih