Повезане вести
Милатовић: Изјаснићу се као Црногорац који говори српским језиком
Политика 08.11.2023
На попису ћу се изјаснити као Црногорац, а говорим српским језиком, саопштио је председник Црне Горе Јаков Милатовић. Црногорски председник је у емисији у емисији "Прес плус" на ТВ „Адриа“ рекао да ће се на попису изјаснити исто… »
Милатовић: На попису ћу се изјаснити као Црногорац, а говорим српским језиком
Вечерње новости 08.11.2023
НА ПОПИСУ ћу се изјаснити као Црногорац, а говорим српским језиком, саопштио је председник Црне Горе Јаков Милатовић. Фото: Фејсбук/Временска.Прогноза Би Душан Он је у емисији "Прес плус" на Адриа телевизији рекао да ће се на… »
Тачно у 18 часова: Председник вечерас на ТВ Прва о најактуелнијим темама
Вечерње новости 08.11.2023
ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић вечерас ће бити гост "Вести" на ТВ Прва. Фото: Принтскрин ТВ Прва Гостовање ће бити реализовано од 18 сати. Председник Вучић том приликом говориће о најактуелнијим темама. БОНУС ВИДЕО: НАША СНАГА СТЕ… »
Ја сам Црногорац који говори српским језиком Милатовић дао одговор на питање како ће се изјаснити на предстојећем попису
Курир 08.11.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић поновио је да ће се на предстојећем попису становништва изјаснити као Црногорац, који говори српским језиком. Тако се, каже Јаков Милатовић, изјаснио и на попису одржаном 2011. године, као и… »
Милатовић: Изјаснићу се као Црногорац који говори српским језиком
РТС 08.11.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић поновио је да ће се на предстојећем попису становништва изјаснити као Црногорац, који говори српским језиком. Тако се, каже Милатовић, изјаснио и на попису одржаном 2011. године, као и његова… »
Председник Црне Горе: Дати Влади 100 дана да видимо како ће се показати
Еуроневс 08.11.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је да нову владу није било лако формирати, због мноштва захтева политичких субјеката, али да је премијер Милојко Спајић, како каже, могао то мудрије да испреговара. "У сваком случају… »
Милатовић: Изјаснићу се као Црногорац, који говори српским језиком
РТВ 08.11.2023
ПОДГОРИЦА - Председник Црне Горе Јаков Милатовић поновио је да ће се на предстојећем попису становништва изјаснити као Црногорац, који говори српским језиком. Тако се, каже, изјаснио и на попису одржаном 2011. године, као и… »
Милатовиц́: На попису ц́у се изјаснити као Црногорац, а говорим српским језиком
Вести онлине 08.11.2023
На попису ц́у се изјаснити као Црногорац, а говорим српским језиком, саопштио је председник Црне Горе Јаков Милатовиц́. Он је рекао да ц́е се на попису изјаснити исто као 2011. године и како се његова породица изјаснила. – По… »
Милатовић: Изјаснићу се као Црногорац, говорим српским језиком
Радио сто плус 08.11.2023
“По националној припадности сам Црногорац, а говорим српским језиком”, истакао је Милатовић у синоћној емисији на Адриа телевизији. Састанак премијера Милојка Спајића са представницима владајуће већине, опозиције, савета мање… »
Недељник 08.11.2023
(Бета) – Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је да ће се на попису изјаснити као Црногорац који говори српским језиком додајући да су се он и његова породица тако изјаснили 2011. године. „По националној припадности сам… »
Н1 Инфо 08.11.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је да ће се на попису изјаснити као Црногорац који говори српским језиком додајући да су се он и његова породица тако изјаснили 2011. године. „По националној припадности сам… »
Данас 08.11.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је да ће се на попису изјаснити као Црногорац који говори српским језиком додајући да су се он и његова породица тако изјаснили 2011. године. „По националној припадности сам… »
Нови магазин 08.11.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је да ће се на попису изјаснити као Црногорац који говори српским језиком додајући да су се он и његова породица тако изјаснили 2011. године. "По националној припадности сам… »
Милатовиц́: На попису ц́у се изјаснити као Црногорац, а говорим српским језиком
Спутник 08.11.2023
На попису ц́у се изјаснити као Црногорац, а говорим српским језиком, саопштио је предсједник Црне Горе Јаков Милатовиц́. Он је у емисији у емисији "Прес плус" на Адриа телевизији рекао да ц́е се на попису изјаснити исто као 2011… »
Милатовић дотакао дно: Нисам Србин, само причам српски!
Правда 08.11.2023
Милатовић је и званично потврдио да себе не види као Србина... Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је да ће се на предстојећем попису изјаснити као Црногорац који говори српским језиком и додао се исто изјаснио 2011… »
Вести дана »

уживо Протест испред Трећег основног суда: Студент Марчетић и даље на саслушању, Радовановић пуштен
НИН пре 5 минутајош 53 повезане

БЛОГ Професори Правног: Онолики број униформисаних лица само 1941.
Време пре 25 минутајош 52 повезане

У Србији "гори" небо и земља: У ових осам градова термометри "пуцају" од врелине, а најгоре тек следи (фото)
Блиц пре 35 минутајош 44 повезане

Мацут: Влада усвојила одлуку о уписним квотама, осим за три факултета
РТК пре 54 минутајош 21 повезана