Повезане вести
"Нисам умро кад је пуцано у мене, већ кад сам видео ко је пуцао" Подигнута оптужница против Јадранке која је покушала да убије…
Блиц 08.11.2023
Јадранка К. (36) је крајем фебруара у Шиду ножем напала свог емотивног партнера Бошка Н. (44) и нанела му више убода у пределу стомака и леђа, а сада је Виши суд у Сремској Митровици потврдио оптужницу због кривичног дела убиства… »
"Нисам умро кад су пуцали на мене, већ кад сам видео ко је... Жив сам!" Оптужница против Јадранке за покушај убиства Бошка у…
Курир 08.11.2023
Виши суд у Сремској Митровици потврдио је оптужницу против Јадранке К. (36) из Вршца због кривичног дела убиства у покушају. Она је, како преноси Озон.рс, оптужена да је свом ванбрачног партнеру Бошку Н. (44) из Шида, крајем… »
Подигнута оптужница против Јадранке која је избола партнера: Бошко ће бити главни сведок на суду
Телеграф 08.11.2023
Јадранка је ванбрачног супруга избола крајем фебруара. Виши суд у Сремској Митровици потврдио је оптужницу против Јадранке К. (36) из Вршца због кривичног дела убиства у покушају. Она је оптужена да је ванбрачног партнера Бошка… »
Вести дана »
РХМЗ издао ново упозорење: Снег и поледица у овим подручјима Србије
Еуроневс пре 1 сатјош 53 повезане
Једногласно - Управа Партизана одбила оставку Жељка Обрадовића
Спортске.нет пре 20 минутајош 40 повезаних
Скупштина Србије: Закључен начелни претрес, посланици отпочели расправу по амандманима
Данас пре 5 минутајош 20 повезаних