Povezane vesti
"Nisam umro kad je pucano u mene, već kad sam video ko je pucao" Podignuta optužnica protiv Jadranke koja je pokušala da…
Blic 08.11.2023
Jadranka K. (36) je krajem februara u Šidu nožem napala svog emotivnog partnera Boška N. (44) i nanela mu više uboda u predelu stomaka i leđa, a sada je Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio optužnicu zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju… »
"Nisam umro kad su pucali na mene, već kad sam video ko je... Živ sam!" Optužnica protiv Jadranke za pokušaj ubistva Boška…
Kurir 08.11.2023
Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu protiv Jadranke K. (36) iz Vršca zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju. Ona je, kako prenosi Ozon.rs, optužena da je svom vanbračnog partneru Bošku N. (44) iz Šida, krajem februara ove godine… »
Podignuta optužnica protiv Jadranke koja je izbola partnera: Boško će biti glavni svedok na sudu
Telegraf 08.11.2023
Jadranka je vanbračnog supruga izbola krajem februara. Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu protiv Jadranke K. (36) iz Vršca zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju. Ona je optužena da je vanbračnog partnera Boška N. (44) iz Šida… »
Vesti dana »
Goranu Vesiću određen pritvor: Viši sud u Novom Sadu doneo odluku, evo koliko bivši ministar ostaje iza rešetaka
Blic pre 7 satijoš 34 povezane