Повезане вести

"Нисам умро кад је пуцано у мене, већ кад сам видео ко је пуцао" Подигнута оптужница против Јадранке која је покушала да убије…

"Нисам умро кад је пуцано у мене, већ кад сам видео ко је пуцао" Подигнута оптужница против Јадранке која је покушала да убије…

Блиц 08.11.2023
Јадранка К. (36) је крајем фебруара у Шиду ножем напала свог емотивног партнера Бошка Н. (44) и нанела му више убода у пределу стомака и леђа, а сада је Виши суд у Сремској Митровици потврдио оптужницу због кривичног дела убиства… »
"Нисам умро кад су пуцали на мене, већ кад сам видео ко је... Жив сам!" Оптужница против Јадранке за покушај убиства Бошка у…

"Нисам умро кад су пуцали на мене, већ кад сам видео ко је... Жив сам!" Оптужница против Јадранке за покушај убиства Бошка у…

Курир 08.11.2023
Виши суд у Сремској Митровици потврдио је оптужницу против Јадранке К. (36) из Вршца због кривичног дела убиства у покушају. Она је, како преноси Озон.рс, оптужена да је свом ванбрачног партнеру Бошку Н. (44) из Шида, крајем… »
Подигнута оптужница против Јадранке која је избола партнера: Бошко ће бити главни сведок на суду

Подигнута оптужница против Јадранке која је избола партнера: Бошко ће бити главни сведок на суду

Телеграф 08.11.2023
Јадранка је ванбрачног супруга избола крајем фебруара. Виши суд у Сремској Митровици потврдио је оптужницу против Јадранке К. (36) из Вршца због кривичног дела убиства у покушају. Она је оптужена да је ванбрачног партнера Бошка… »

Вести дана »