Повезане вести

Мануел послао новац за радашинову сахрану! Само један колега из ријалитија нашао се породици у невољи - "шта год треба"

Мануел послао новац за радашинову сахрану! Само један колега из ријалитија нашао се породици у невољи - "шта год треба"

Мондо 08.11.2023
Мануел Стојановић једини је од свих мислио на породицу свог пријатеља, па послао помоћ из Дубаија! Мануел Стојановић једини је од свих мислио на породицу свог пријатеља, па послао помоћ из Дубаија! Јуче је на гробљу у Љуптену… »
Ријалити учесник платио радашинову сахрану: Једини је помогао његовој породици: "То је најмање што је заслужио"

Ријалити учесник платио радашинову сахрану: Једини је помогао његовој породици: "То је најмање што је заслужио"

Блиц 08.11.2023
Учесник ријалити програма "Велики брат" и "Фарма" Радиша Миљковић Радашин преминуо је у свом родном селу Љуптен код Алексинца, где је јуче и сахрањен. Његова снајка Виолета је открила да је само један ријалити учесник звао и… »
"Потрудио сам се да дођем до његових најближих..." Мануел сломљен због смрти Радашина, породици Миљковић послао новчану…

"Потрудио сам се да дођем до његових најближих..." Мануел сломљен због смрти Радашина, породици Миљковић послао новчану…

Курир 08.11.2023
Учесник ријалити програма "Велики брат" и "Фарма" Радиша Миљковић, познатији као Радашин умро је пре пар дана у свом родном селу Љуптен, између Алексинца и Ниша. Ова информација дубоко је потресла Мануела Стојановића. Фудбалски… »
Знали сте га као Радашина, а ево како су га звали у селу Надимак добио по чувеном енглеском фудбалеру - пресудила је фризура…

Знали сте га као Радашина, а ево како су га звали у селу Надимак добио по чувеном енглеском фудбалеру - пресудила је фризура…

Курир 08.11.2023
Учесник ријалити програма "Велики брат" и "Фарма" Радиша Миљковић, познатији као Радашин јуче је сахрањен у свом родном селу Љуптен код Алексинца. И дан након сахране, пријатељи и породица се опраштају од Радашина, а једна је… »
Радашинова жена Златка проговорила о покојном мужу: „Уместо да дочека унуче…“

Радашинова жена Златка проговорила о покојном мужу: „Уместо да дочека унуче…“

Нова 08.11.2023
Златка, супруга бившег учесника "Великог брата" и "Фарме", Радише Миљковића Радашина, који је јуче сахрањен у свом родном месту, говорила је о покојном супругу. Радашинова породица и остала родбина окупила се јуче на гробљу у… »
Радашинова жена Златка испред трошне куће проговорила о покојном супругу: "Није хтео да иде код лекара, ја сам га терала..."…

Радашинова жена Златка испред трошне куће проговорила о покојном супругу: "Није хтео да иде код лекара, ја сам га терала..."…

Курир 08.11.2023
Златка, супруга бившег учесника "Великог брата" и "Фарме", Радише Миљковића Радашина, који је јуче сахрањен у свом родном месту, говорила је о покојном супругу. Радашинова породица и остала родбина окупила се јуче на гробљу у… »

Вести дана »