Povezane vesti

Čovek preživeo napad krokodila tako što ga je – ugrizao

Čovek preživeo napad krokodila tako što ga je – ugrizao

N1 Info 08.11.2023
Australijski farmer kaže da je srećan što je ostao živ nakon što se odbranio od krokodila tako što ga je - ugrizao, piše BBC. Kolin Devero bio je mesec dana u bolnici zbog ugriza slatkovodnog krokodila dugačkog 3,2 metra na Severnoj teritoriji… »
Australija i životinje: Australijanac preživeo napad krokodila tako što ga je ugrizao

Australija i životinje: Australijanac preživeo napad krokodila tako što ga je ugrizao

BBC News 08.11.2023
Australijanac je mesec dana bio u bolnici na oporavku. Australijanac je preživeo napad krokodila tako što je ugrizao životinju. Srećan sam što sam živ, rekao je stočar Kolin Devero koji je mesec dana bio u bolnici posle napada krokodila od tri… »

Radio 021 08.11.2023
Australijanac je mesec dana bio u bolnici na oporavku. PA Media Prema australijskim zakonima, krokodili su zaštićena vrsta Australijanac je preživeo napad krokodila tako što je ugrizao životinju. Srećan sam što sam živ, rekao je stočar Kolin… »

Danas 08.11.2023
Australijanac je preživeo napad krokodila tako što je ugrizao životinju. Srećan sam što sam živ, rekao je stočar Kolin Devero koji je mesec dana bio u bolnici posle napada krokodila od tri metra na severnoj teritoriji. Ispričao je za ABC Njuz da… »

Južne vesti 08.11.2023
PA Media Prema australijskim zakonima, krokodili su zaštićena vrsta Australijanac je preživeo napad krokodila tako što je ugrizao životinju. Srećan sam što sam živ, rekao je stočar Kolin Devero koji je mesec dana bio u bolnici posle napada… »

Vesti dana »