Povezane vesti
Kaboklo zadovoljan novim okruženjem u Partizanu: "Već sam video ljubav i strast navijača"
Telegraf 08.11.2023
"Kad sam potpisao, mnogo prijatelja mi se javilo sa porukom da ću igrati za najboljeg trenera u Evropi" Navijače Partizana je u utorak dočekala vest o novom pojačanju koje je tako dugo čekano. Bruno Kaboklo pojačao je konkurenciju na poziciji centra… »
Kaboklo: Pre dolaska u Partizan video sam da se radi o velikom klubu
Politika 08.11.2023
Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo rekao je danas da je pre dolaska u Partizan video da se radi o velikom klubu i da zna da su Srbi strastveni narod. Kaboklo je danas, posle odrađenog prvog treninga u novom klubu, dao intervju za TV Partizan i tako se… »
Novi Partizanov adut - Bruno: Mnoštvo prijatelja mi je reklo da ću igrati za najboljeg trenera u Evropi (video)
Sportski žurnal 08.11.2023
Počastvovan sam što sam prvi Brazilac u košarkaškom klubu - naveo je Kaboklo. Menadžer jedno, Venecija drugo... Za to vreme Partizan je potpisao Bruna Kabokla i Brazilac se bacio na rad. Posle prvog treninga odvojio je vreme i da se predstavi… »
Kaboklo: Prijatelji mi rekli da igram za najboljeg trenera
Sport klub 08.11.2023
Novi košarkaš Partizana Bruno Kaboklo (208 cm) rekao je za klupsku televiziju da navijači mogu od njega da očekuju mnogo energije. Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet. „Za mene je Partizan poseban, znao sam da je veliki klub. Već… »
Vesti dana »
Incident na Kapitolu: Muškarac pokušao da unese mačetu i tri noža u centar za posetioce američkog Kongresa
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Osumnjičenima u slučaju kanal Ibar-Lepenac produžen pritvor za još dva meseca
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Bmw bežao od policije, pa sleteo s: Puta?! Drama na Voždovcu: Prošao između dva drveta, patrola odmah stigla za njim (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana