Повезане вести
Кабокло задовољан новим окружењем у Партизану: "Већ сам видео љубав и страст навијача"
Телеграф 08.11.2023
"Кад сам потписао, много пријатеља ми се јавило са поруком да ћу играти за најбољег тренера у Европи" Навијаче Партизана је у уторак дочекала вест о новом појачању које је тако дуго чекано. Бруно Кабокло појачао је… »
Кабокло: Пре доласка у Партизан видео сам да се ради о великом клубу
Политика 08.11.2023
Бразилски кошаркаш Бруно Кабокло рекао је данас да је пре доласка у Партизан видео да се ради о великом клубу и да зна да су Срби страствени народ. Кабокло је данас, после одрађеног првог тренинга у новом клубу, дао интервју за… »
Нови Партизанов адут - Бруно: Мноштво пријатеља ми је рекло да ћу играти за најбољег тренера у Европи (видео)
Спортски журнал 08.11.2023
Почаствован сам што сам први Бразилац у кошаркашком клубу - навео је Кабокло. Менаџер једно, Венеција друго... За то време Партизан је потписао Бруна Кабокла и Бразилац се бацио на рад. После првог тренинга одвојио је време и да… »
Кабокло: Пријатељи ми рекли да играм за најбољег тренера
Спорт клуб 08.11.2023
Нови кошаркаш Партизана Бруно Кабокло (208 цм) рекао је за клупску телевизију да навијачи могу од њега да очекују много енергије. Спонзор специјала Евролиге у сезони 2023/24 – МаксБет. „За мене је Партизан посебан, знао сам да је… »
Вести дана »
Белорусија ослободила нобеловца Бјаљацког и опозиционарку Колесникову, САД ублажиле санкције
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Саша Обрадовић верује да ће Звезда показати карактер против Спартака
Еуроневс пре 19 минутајош 29 повезаних
4 члана Савета РЕМ упутила писмо јавности: Подносе оставке ако скупштински одбор не понови гласање о кандидатима мањина
Недељник пре 2 сатајош 21 повезана
Историјски вечити дерби: Објављено колико је људи гледало меч Партизан - Црвена звезда
Курир пре 35 минутајош 126 повезаних
ЕУ замрзла око 210 милијарди евра руске Централне банке: Зашто нису конфисковали новац?
Недељник пре 25 минутајош 25 повезаних