Povezane vesti
Prvi Grand Theft Auto VI trejler zvanično stiže u decembru
Telegraf 08.11.2023
U iščekivanju proslave 25 godina postojanja, Rockstar Games sprema spektakularnu najavu. Poznati razvojni studio Rockstar Games sprema se da konačno predstavi dugo očekivani nastavak u Grand Theft Auto serijalu - i nakon današnje kraće poruke na njihovom… »
Konačno nastavak hit franšize: Stiže jedna od najiščekivanijih video igara u istoriji
N1 Info 08.11.2023
Gejmeri su čekali jako dugo! Deset godina nakon poslednje verzije, stiže novi nastavak igre iz jedne od najpopularnijih franšiza u istoriji, GTA. Prošlo je čak deset godina od kada je Rockstar Games predstavio Grand Theft Auto V, jednu od najpopularnijih… »
Zvanična GTA VI najava navodno stiže do kraja ove nedelje
Benchmark 08.11.2023
Dugo, i za mnoge, željno iščekivani nastavak kultnog Grand Theft Auto gejming serijala – GTA VI se napokon bliži, a njegov izdavač Rockstar Games izgleda objavljuje trejler igre sledećeg meseca. Osim toga, zvanična GTA VI najava koja treba da otkrije… »
Rockstar će najaviti GTA 6 ove nedelje!?
Mondo 08.11.2023
Rockstar će ove nedelje navodno najaviti Grand Theft Auto VI, a za mesec dana ćemo dobiti i prvi trejler. Rockstar će ove nedelje navodno najaviti Grand Theft Auto VI, a za mesec dana ćemo dobiti i prvi trejler. Najnovije izdanje Grand Theft Auto igre… »
Vesti dana »
Tragedija na Filozofskom: VJT utvrđuje da li je počinjeno krivično delo nesavestan rad u službi
Danas pre 3 satajoš 88 povezanih
„Ključ je u hemiji“: Karlik otkrio šta je prelomilo, Braun dodao – „Tim me je gurnuo napred!“
Hot sport pre 16 minutajoš 62 povezane
"Moraju da otvore moj prolaz": Tramp objasnio novinarima zašto je preimenovao Ormuški moreuz
Mondo pre 36 minutajoš 33 povezane
"Zašto mi dovode samo oženjene Dalmatince?" Tragačici se svideo oženjeni takmičar, Memedović odmah reagovao
Telegraf pre 16 minutajoš 24 povezane