Повезане вести

Огласила се Злата Петровић након скандала на ђанијевој прослави! Син урлао на њу пред свима, а ево шта му је заправо сметало…

Огласила се Злата Петровић након скандала на ђанијевој прослави! Син урлао на њу пред свима, а ево шта му је заправо сметало…

Курир 08.11.2023
Синоћ је фолк певач Ђани са својом супругом Слађом организовао прославу рођендан своје мезимице Софије која је напунила 18 година. Многе познате званице стигле су у један београдски ресторан, а међу њима је била и певачица Злата… »
"Био сам мало нерасположен, тек сам устао..." Јован о инциденту са Златом Петровић - открио детаље јавне свађе са мамом

"Био сам мало нерасположен, тек сам устао..." Јован о инциденту са Златом Петровић - открио детаље јавне свађе са мамом

Мондо 08.11.2023
Јован Пејић, син Злате Петровић, огласио се након што су медији од претходне вечери брујали о његовом понашању према мајци. Јован Пејић, син Злате Петровић, огласио се након што су медији од претходне вечери брујали о његовом… »
"Често се свађамо": Син Злате Петровић након скандала открио како су реаговали Ђани и Слађа на хаос који је направио на…

"Често се свађамо": Син Злате Петровић након скандала открио како су реаговали Ђани и Слађа на хаос који је направио на…

Блиц 08.11.2023
Током синоћње прославе пунолетства ћерке фолк певача Радише Трајковића Ђанија, на самом доласку дошло је до инцидента између певачице Злате Петровић и њеног сина Јована, који је дошао у пратњи лепше половине. Наиме, Јован је… »
"Он је дивно дете, али се љути јер..." Злата се огласила након скандала са сином - урлао на мајку пред камерама!

"Он је дивно дете, али се љути јер..." Злата се огласила након скандала са сином - урлао на мајку пред камерама!

Мондо 08.11.2023
Злата Петровић се огласила након скандала са сином на прослави пунолетства ћерке Радише Трајковића Ђанија. Злата Петровић се огласила након скандала са сином на прослави пунолетства ћерке Радише Трајковића Ђанија. Злата Петровић… »
(Видео) Брука и срамота: Злата Петровић довела сина на славље, а он је пред свима понижавао и драо се: "Ајде бре, ево, сликај…

(Видео) Брука и срамота: Злата Петровић довела сина на славље, а он је пред свима понижавао и драо се: "Ајде бре, ево, сликај…

Блиц 07.11.2023
Певачица Злата Петровић стигла је на славље код колеге Радише Трајковића Ђанија, који ћерки прославља пунолетство, а са собом је повела сина Јована Пејића и његову девојку. Злата је стигла видно расположена и дотерана, а како… »

Вести дана »