Povezane vesti
Kaboklo stigao, pa otkrio nepoznat detalj: U Beogradu već ima dva prijatelja - Jago nije jedini!
Mondo 08.11.2023
Brazilski košarkaš mogao bi da bude ljubimac navijača Partizana u nastavku sezone. Brazilski košarkaš mogao bi da bude ljubimac navijača Partizana u nastavku sezone. Partizan će u nastavku sezone biti jači za Bruna Kabokla, iskusnog brazilskog košarkaša… »
Navijač pre 9 godina nudio Partizanu Bruna Kabokla! Pokazao mejl iz 2014. - ovako ga je opisao!
Mondo 08.11.2023
Sada će biti veliko pojačanje za crno-bele, a mogao je da igra u jednoj od najtalentovanijih ekipa Partizana. Sada će biti veliko pojačanje za crno-bele, a mogao je da igra u jednoj od najtalentovanijih ekipa Partizana. Košarkaški klub Partizan… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
Astronauti misije Artemis II otkrili zabrinjavajući problem samo nekoliko trenutaka nakon poletanja na prvu misiju ka Mesecu posle 50 godina
Nova pre 15 minutajoš 45 povezanih
Cena nafte porasla više šest odsto i azijske berze pale posle Trampovih izjava oko Irana
Nova pre 5 minutajoš 37 povezanih