Povezane vesti
Džejmi Oliver pozvao Srbe da se prijave za posao u njegovom novom restoranu u Beogradu: Evo koje sve radnike traži
Blic 08.11.2023
Nakon vesti da svetski poznat britanski kuvar i TV lice Džejmi Oliver otvara restoran u Beogradu, on se sada u potrazi za radnicima u njegovom novom lokalu lično obratio ljudima u Srbiji. - Zdravo dragi ljudi. Pozdrav od Džejmija Olivera! Imam sjajne… »
Džejmi Oliver pozvao Srbe da rade u njegovom restoranu u Beogradu : „Imam sjajne vesti za vas“ VIDEO
Nova 08.11.2023
Nakon vesti da svetski poznat britanski kuvar i TV lice Džejmi Oliver otvara restoran u Beogradu, on se sada u potrazi za radnicima u njegovom novom lokalu lično obratio ljudima u Srbiji. „Zdravo dragi ljudi. Pozdrav od Džejmija Olivera! Imam sjajne… »
Vesti dana »
Rusija ponudila da prihvati obogaćeni iranski uranijum kao deo mirovnog sporazuma
N1 Info pre 24 minutajoš 70 povezanih
"Očekujem izuzetne odnose sa Mađarskom" Tusk čestitao Mađaru pobedu na izborima, oglasili se i izraelski zvaničnici
Blic pre 9 minutajoš 187 povezanih
(Foto) Ovo je Nataša (19) koja je poginula kod Aleksinca: Roditelji zavijeni u crno zbog smrti jedinice
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 14. april: Promenljivo oblačno, kišno i vetrovito
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih