Povezane vesti
Dvocifreno povećanje plata u javnom sektoru Predsednik Srbije najavio: Minimalac od januara preko 47.000 dinara
Dnevnik 08.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izrazio zadovoljstvo zbog pohvala Srbiji od strane Evropske komisije, mada je naglasio da je to ipak sfera rada premijerke Ane Brnabić. On je, gostujući u vestima na Prva TV, rekao da je važno je da se vidi… »
Opozicija nudi samo uvrede i neistine Vučić: Pre kraja godine izlazimo s novim planom, dvocifreno povećanje plata u javnom…
Kurir 08.11.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras je bio gost "Vesti" na TV Prva, gde je govorio o svim najaktuelnijim temama. O izbornoj kampanji i napadima na porodicu - Ponosan sam na stranku čiji sam član, ali ovo je mnogo više od toga… »
Vučić o napadima na porodicu: Brutalne uvrede i neistine, to je sve što iz opozicije imaju da ponude
Telegraf 08.11.2023
Postoje i prepreke, teškoće, one se najčešće vezuju za Kosovo i Metohiju i to ste mogli da vidite u izveštaju, rekao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o najaktuelnijim temama rekao je da je važno zbog naše demokratije da… »
Vučić: Pre kraja godine plan za dvocifreno povećanje plata; Važno da nastavimo evropskim putem, ali da sačuvamo svoje…
RTV 08.11.2023
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će pre kraja godine biti donet novi plan - za dodatno povećanje plata u javnom sektoru, koje će svakako biti dvocifreno. "U narednih mesec ili meseci i po dana, pre kraja godine, izaći ćemo… »
Vučić o Izveštaju EK o Srbiji: Važno je što se vidi napredak, ali postoje i prepreke, najviše oko Kosova
Nova 08.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras komentarisao Izveštaj Evropske komisije o Srbiji i tom prilikom je ocenio da ima "dobrih stvari", ali je dodao da se najviše teškoća odnosi na pitanje Kosova. „Mislim da je važno da se u 31 od 34… »
Vučić: Važno je da Srbija nastavi evropskim putem, ali da sačuva svoje nacionalne interese
RTS 08.11.2023
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da je dobro da se u 31 od 34 poglavlja vidi napredak i da je važno da Srbija ide napred na evropskom putu, ali da u isto vreme sačuva svoje nacionalne interese. Aleksandar Vučić je za TV Prva komentarisao… »
Vučić o povećanju plata: Pre kraja godine izaći ćemo sa novim planom za rast životnog standarda za sledeću godinu
Blic 08.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Vestima na TV Prva gde govori o aktuelnim temama. On je komentarisao izveštaj EK o Srbiji. - Važno je da u 31 od 34 tačke se primećuje napredak. Važno je zbog naše demokratije da se vidi pomak u… »
"Nije lako čoveku da to trpi": Vučić: Računaju da me vređanjem moje porodice dovedu do političkih grešaka
Blic 08.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na TV Prva izjavio je da su napadi na njegovu porodicu način kojim njegovi politički protivnici žele da ga izbace iz koloseka. - Oni samo gledaju kako uvrediti moju majku "suprug nije vaš suprug, sin… »
Vučić na TV Prva: Predsednik saopštio sjajne vesti, a otkrio i šta se krije iza napada na Vukana
Večernje novosti 08.11.2023
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić bio je gost "Vesti" na TV Prva. Foto: Printskrin TV Prva Komentarišući izveštaj Evropske komisije, Vučić kaže da ima dobrih stvari i da misli da je važno da u 31 od 34 poglavlja se primetuje napredak. - Važno je zbog… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji! Kiša i sneg, a onda obrt, evo kakvo nas vreme očekuje u narednih 10 dana
Mondo pre 1 satjoš 42 povezane
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 3 satajoš 10 povezanih
Najmanje 15 ljudi poginulo, 16 ranjeno u izraelskom napadu na Damask
Politika pre 48 minutajoš 26 povezanih
"Ulažemo sav napor, razvijaju se sekundarne komplikacije": Dr Nikolić o povređenima u padu nadstrešnice u ns
Mondo pre 8 satijoš 18 povezanih