Povezane vesti

(Video) "tukao me, udarao, samo da odem": Sa 15 godina je Goca Lazarević otišla kod maćehinih rođaka, a odatle sa…

(Video) "tukao me, udarao, samo da odem": Sa 15 godina je Goca Lazarević otišla kod maćehinih rođaka, a odatle sa…

Blic 08.11.2023
Pevačica Goca Lazarević je sa 15 godina otišla od kuće i to kod maćehine rodbine, ali kako su tamo imali sina jedinca nije mogla da ostane, tukao je, udarao. Pokupila je svoje stvari, sa kartonskom kutijom u rukama tražila tetku, a posle bezuspešne… »
(Video) "u braku sa zaharom sam živela za njegovu sreću": Goca Lazarević priznaje da je držao "kao pticu u ruci koju je…

(Video) "u braku sa zaharom sam živela za njegovu sreću": Goca Lazarević priznaje da je držao "kao pticu u ruci koju je…

Blic 08.11.2023
Gordana Goca Lazarević bila je u braku sa poznatim kompozitorom Milutinom Popovićem Zhaharom, koji je jedna od dve njene najveće ljubavi. U emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" kaže da je srećna zbog te dve ljubavi koje je imala iako… »
(Video) Kada je imala 8 godina ostala je bez mame: Već kao mala je morala da čuva krave i bere pečurke u tri ujutru, a tek…

(Video) Kada je imala 8 godina ostala je bez mame: Već kao mala je morala da čuva krave i bere pečurke u tri ujutru, a tek…

Blic 08.11.2023
Pevačica Goca Lazarević je od malena morala da obavlja poslove karakteristične za jedno seosko domaćinstvo. Sa samo osam godina ostala je bez majke a otac nije umeo da pokaže ljubav koju je gajio prema njoj jer ni sam je nije dobijao na taj način… »

Vesti dana »