Povezane vesti
(Video) "u braku sa zaharom sam živela za njegovu sreću": Goca Lazarević priznaje da je držao "kao pticu u ruci koju je…
Blic 08.11.2023
Gordana Goca Lazarević bila je u braku sa poznatim kompozitorom Milutinom Popovićem Zhaharom, koji je jedna od dve njene najveće ljubavi. U emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" kaže da je srećna zbog te dve ljubavi koje je imala iako… »
(Video) "tukao me, udarao, samo da odem": Sa 15 godina je Goca Lazarević otišla kod maćehinih rođaka, a odatle sa kartonskom…
Blic 08.11.2023
Pevačica Goca Lazarević je sa 15 godina otišla od kuće i to kod maćehine rodbine, ali kako su tamo imali sina jedinca nije mogla da ostane, tukao je, udarao. Pokupila je svoje stvari, sa kartonskom kutijom u rukama tražila tetku, a posle bezuspešne… »
(Video) Kada je imala 8 godina ostala je bez mame: Već kao mala je morala da čuva krave i bere pečurke u tri ujutru, a tek…
Blic 08.11.2023
Pevačica Goca Lazarević je od malena morala da obavlja poslove karakteristične za jedno seosko domaćinstvo. Sa samo osam godina ostala je bez majke a otac nije umeo da pokaže ljubav koju je gajio prema njoj jer ni sam je nije dobijao na taj način, što… »
Vesti dana »
Stiže "februarski prolećni šamar"! Naš meteorolog najavio novi fenomen nakon snega, evo kada tačno stiže
Blic pre 10 minutajoš 30 povezanih
Policija oslobodila kidnapovanog pevača posle potere od Beton hale do Rume
RTS pre 2 satajoš 53 povezane
Košarka: Spartak preživeo beogradski triler i slavio protiv Mege (89:94)
Subotica.com pre 1 satjoš 39 povezanih
Nova internet prevara preko WhatsApp-a: MUP apeluje na građane da ne otvaraju sumnjive linkove
Insajder pre 5 satijoš 26 povezanih