Povezane vesti
Netanjahu tvrdi da nema prekida vatre u Gazi: Islamski Džihad spreman da oslobodi dvoje talaca
Telegraf 09.11.2023
* Izraelci otvorili humanitarni koridor * Hiljade ljudi iskoristilo evakuacioni koridor * Italija šalje brod do obala Gaze *. Rat u Izraelu ušao je u 34. dan. Američki predsednik Džozef Bajden zatražio je od izraelskog premijera Benjamina Netanjahua… »
Premijer Štajeh: Palestinska patnja traje 75 godina, nije počela 7. oktobra
RTV 09.11.2023
PARIZ - Palestinska patnja traje 75 godina i nije počela 7. oktobra, izjavio je danas premijer Palestinske uprave (PA) Mohamad Štajeh na humanitarnoj konferenciji za Gazu u Parizu. "Mi smo ovde žrtva. Braniti se ne znači okupirati nečiju zemlju. Ono što… »
Egipat odbio predlog CIA: Mogli su da preuzmu vlast u Gazi
Pravda 09.11.2023
Egipatski predsednik Abdel-Fatah el-Sisi je navodno odbio predlog direktora američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijema Bernsa da Kairo preuzme privremeno bezbednosno upravljanje u Pojasu Gaze posle rata, dok Palestinska uprava ne budu spremna… »
Visoke delegacije više od 50 zemalja u Parizu na konferenciji za pomoć Pojasu Gaze
Euronews 09.11.2023
Visoki zvaničnici zapadnih i arapskih zemalja, Ujedinjenih nacija i nevladinih organizacija danas u Parizu učestvuju na konferenciji koja razmatra načine pomoći civilima u Pojasu Gaze, gde Izrael vodi rat sa militantima Hamasa, prenosi AP. Francuski… »
Vesti dana »
(VIDEO) Novi incident sa osobama iz "Ćacilenda", NPS tvrdi da su napadnute dve njihove poslanice
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
Profesorka Kleut, na skupu podrške: Vi ste moj Senat (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 45 minutajoš 15 povezanih
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku, Partizan traži novog trenera posle poraza od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 115 povezanih
Vozači, oprezno! RHMZ izdao važno upozorenje: Noć donosi haos, putevi će zbog ove pojave biti vrlo opasni
Telegraf pre 25 minutajoš 36 povezanih