Povezane vesti
(Video) "ja više ne idem u Bosnu": Supruga Harisa Džinovića otkrila dosad nepoznate detalje! Melina iskreno o odrastanju…
Blic 09.11.2023
Poznata modna kreatorka Melina Džinović rođena je u Bihaću, a godinama je živela u hrvatskoj prestonici. Danas sa suprugom, folk pevačem Harisom Džinovićem, i decom, sinom Kanom i ćerkom Đinom, živi u Beogradu, gde su napravili pravu oazu mira. Melina… »
(Video) "đina nimalo nije poput mene": Žena Harisa Džinovića nije oduševljena ćerkinim izborima: "ona se traži, skroz smo…
Blic 09.11.2023
Modna kreatorka Melina Džinović progovorila je pred našim kamerama o ćerki Đini i njenom stilu. - Ćerku nimalo ne savetujem oko oblačenja! Kao što vidite, nas dve se potpuno razlikujemo. Drago mi je da dete nije moja kopija, ima svoj put, svoj stil. Da… »
Vesti dana »
Oglasio se Tramp nakon napada na Iran: Primirje gotovo, to su zli i bolesni ljudi, rak
Danas pre 10 minutajoš 21 povezana
Organizatori Vimbldona kaznili Đokovića sa 5.600 funti zbog "glasne vulgarnosti"
Euronews pre 45 minutajoš 28 povezanih
SAD bombardovale Iran zbog napada na trgovačke brodove u Ormuskom moreuzu, Teheran uzvratio u Persijskom zalivu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 22 povezane
Danas prolazno naoblačenje sa kišom i grmljavinom, temperatura do 32 stepena
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 19 povezanih