Povezane vesti

„Zabranili mi rad i proganjaju me“: Inspektor Milan Vukomanović o istrazi Slobodana Tešića

„Zabranili mi rad i proganjaju me“: Inspektor Milan Vukomanović o istrazi Slobodana Tešića

Danas 09.11.2023
Kada sam kolegama iz Beograda uputio zamolnicu da dodatno provere poslovanje firmi Partizan teh i Vektura trans, stigao je odgovor da moraju da traže odobrenje za to, po hijerarhiji u MUP-u. To se dešava samo kada se proveravaju ljudi koji imaju veze sa… »
Inspektor Vukomanović prvi put o istrazi poslova trgovca oružjem Slobodana Tešića

Inspektor Vukomanović prvi put o istrazi poslova trgovca oružjem Slobodana Tešića

N1 Info 09.11.2023
Policajac Milan Vukomanović, koji je istraživao sumnjive poslove trgovca oružjem bliskog vlasti Slobodana Tešića, sa državnom fabrikom Zastava oružje, prvi put je u sudnici Višeg suda u Beogradu javno govorio kako mu je, po naredbi „odozgo“… »
„Stigao je nalog odozgo, napiši izveštaj o ovome do sada i obustavi rad“: Inspektor otkrio kako su ga ućutkali kada je…

„Stigao je nalog odozgo, napiši izveštaj o ovome do sada i obustavi rad“: Inspektor otkrio kako su ga ućutkali kada je…

Nova 09.11.2023
Policajac Milan Vukomanović koji je istraživao sumnjive poslove trgovca oružjem bliskog vlasti, Slobodana Tešića, sa državnom fabrikom Zastava oružje, prvi put je u sudnici Višeg suda u Beogradu javno govorio kako mu je, po naredbi „odozgo“… »
Inspektor o istrazi poslova Slobodana Tešića i Zastava oružja: Zabranili mi rad i proganjaju me

Inspektor o istrazi poslova Slobodana Tešića i Zastava oružja: Zabranili mi rad i proganjaju me

Radio 021 09.11.2023
Policajac Milan Vukomanović, koji je istraživao sumnjive poslove trgovca oružjem bliskog vlasti Slobodana Tešića sa državnom firmom Zastava oružje, prvi put je javno govorio o tom slučaju. On je u sudnici Višeg suda u Beogradu ispričao kako mu… »

Vesti dana »