Povezane vesti
Ljuba Perućica plače kao kiša u svom autu i snima se! Pevač poslednjom objavom digao sve na noge, da vam se srce slomi
Kurir 09.11.2023
Supruga folk pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus, porodila se danas i na svet donela sina kom su ponosni roditelji dali ime Aleksej. Ovim povodom Ljuba Perućica se oglasio na društvenim mrežama u vidu snimka iz automobila. - Ljudi moji dragi… »
Ljuba Perućica postao tata: Pevač podelio prve fotografije naslednika FOTO
Nova 09.11.2023
Pevač Ljubomir Perućica postao je otac i tu vest podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu. On je objavio prve fotografije svog sina i njegove supruge Katarine. „Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem… »
Ljuba perućica postao tata: Porodila se Katarina Kolozeus, pevač i bivša voditeljka sinu dali ime koje znači "zaštitnik"
Blic 09.11.2023
Supruga pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus se porodila i na svet je donela sina kom su ponosni roditelji dali ime Aleksej. Pevač je odmah na Instagramu podelio srećne vesti, objavio fotografiju supruge i naslednika iz porodilišta, i napisao… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Skupovi u Beogradu: Pristalice vlasti se razišle posle govora, građani podržali Dijanu Hrku
Radio 021 pre 23 minutajoš 63 povezane
Podrška porodica ubijenih u Ribnikaru Dijani Hrki: Dosta je sa nasiljem, manipulacijama i ponižavanjem
Nedeljnik pre 4 satijoš 25 povezanih
Romi u jedan, ostali u drugi autobus: Naprednjaci iz Vrbasa koji putuju u Ćacilend podelili putnike po nacionalnosti i boji kože
Danas pre 7 satijoš 26 povezanih
Moćna Zvezda razbila Panatinaikos: „Pumpanje“, skandiranje Štimcu, uvrede za Vučića i surova dominacija crveno-belih u Areni
Nova pre 27 minutajoš 27 povezanih
Subotica: Tišina za žrtve Novog Sada, pa protest do SNS-a
Serbian News Media pre 1 satjoš 44 povezane