Povezane vesti

Ljuba Perućica plače kao kiša u svom autu i snima se! Pevač poslednjom objavom digao sve na noge, da vam se srce slomi

Ljuba Perućica plače kao kiša u svom autu i snima se! Pevač poslednjom objavom digao sve na noge, da vam se srce slomi

Kurir 09.11.2023
Supruga folk pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus, porodila se danas i na svet donela sina kom su ponosni roditelji dali ime Aleksej. Ovim povodom Ljuba Perućica se oglasio na društvenim mrežama u vidu snimka iz automobila. - Ljudi moji dragi… »
Ljuba Perućica postao tata: Pevač podelio prve fotografije naslednika FOTO

Ljuba Perućica postao tata: Pevač podelio prve fotografije naslednika FOTO

Nova 09.11.2023
Pevač Ljubomir Perućica postao je otac i tu vest podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu. On je objavio prve fotografije svog sina i njegove supruge Katarine. „Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo… »
Ljuba perućica postao tata: Porodila se Katarina Kolozeus, pevač i bivša voditeljka sinu dali ime koje znači "zaštitnik"

Ljuba perućica postao tata: Porodila se Katarina Kolozeus, pevač i bivša voditeljka sinu dali ime koje znači "zaštitnik"

Blic 09.11.2023
Supruga pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus se porodila i na svet je donela sina kom su ponosni roditelji dali ime Aleksej. Pevač je odmah na Instagramu podelio srećne vesti, objavio fotografiju supruge i naslednika iz porodilišta, i napisao… »

Vesti dana »