Повезане вести

Додик: Не интересује ме шта Шмит говори, он није легални високи представник

Радио сто плус 09.11.2023
“Нисам чуо шта Шмит говори. Ради се о нелегалном типу, који прво мора да покаже сертификат и одлуку да је изабран на место високог представника. Тек онда може да крене у серију лажи и подметања, чему је склон”, рекао… »

Недељник 09.11.2023
(Бета) – Председник Републике Српске Милорад Додик данас је поновио да је Кристијан Шмит нелегални високи поредставник у БиХ, који може да говори тек када покаже одлуку да је постављен за високог представника. „Нисам чуо… »
Додик: Једини малигни утицај у БиХ имају представници САД

Додик: Једини малигни утицај у БиХ имају представници САД

РТВ 09.11.2023
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да је амерички амбасадор у БиХ Мајкл Марфи манипулатор који, како каже, стално лаже и петља, па тако и када говори о наводном руском малигном утицају у БиХ… »
Додик одговорио америчком амбасадору о руском утицају у БиХ: Једини малигни утицај има Америка

Додик одговорио америчком амбасадору о руском утицају у БиХ: Једини малигни утицај има Америка

Спутник 09.11.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да је амерички амбасадор у БиХ Мајкл Марфи манипулатор који, како каже, стално лаже и петља, па тако и када говори о наводном руском малигном утицају у БиХ. Додик је… »

Н1 Инфо 09.11.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик данас је поновио да је Кристијан Шмит нелегални високи поредставник у БиХ, који може да говори тек када покаже одлуку да је постављен за високог представника. „Нисам чуо шта Шмит… »
Шмит сугерише Додику да промени став, а Нешићу замера понашање; Нешић: Бавим се заштитом уставног поретка

Шмит сугерише Додику да промени став, а Нешићу замера понашање; Нешић: Бавим се заштитом уставног поретка

РТВ 09.11.2023
БАЊАЛУКА - Високи представник у БиХ Кристијан Шмит, који у Републици Српској није признат јер његово именовање није потврђено у Савету безбедности УН, тврди да ништа нема против председника Републике Српске, али има против… »
Шмит за РТРС: Додик не жели да разговара са мном, а не ја са њим, требало би да промени став

Шмит за РТРС: Додик не жели да разговара са мном, а не ја са њим, требало би да промени став

РТС 09.11.2023
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит, који у Републици Српској није признат јер његово именовање није потврђено у Савету безбедности УН, тврди да ништа нема против председника Републике Српске Милорада Додика, али има… »
Шмит опет држи лекције Додику

Шмит опет држи лекције Додику

Вести онлине 09.11.2023
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит, који у Републици Српској није признат јер његово именовање није потврђено у Савету безбедности УН, тврди да ништа нема против председника РС, али има против његових одлука. – Не… »
Спремна кривична против главног тужиоца Кајганића: СНСД узвраћа ударац Тужилаштву БиХ због харанге на Председника Додика

Спремна кривична против главног тужиоца Кајганића: СНСД узвраћа ударац Тужилаштву БиХ због харанге на Председника Додика

Вечерње новости 09.11.2023
ШЕФ Клуба посланика СНСД у Представничком дому Парламента БиХ Сања Вулић најавила је да ће наредних дана бити поднета кривична пријава против главног тужиоца Тужилаштва БиХ Миленка Кајганића јер, како је навела, треба да… »
Кристијан Шмит: „Немам ја ништа против Додика, али…“

Кристијан Шмит: „Немам ја ништа против Додика, али…“

Недељник 09.11.2023
(Бета) – Високи представник у БиХ Кристијан Шмит изјавио је синоћ да он нема ништа против председника Републике Српске Милорада Додика, али да има против његових одлука. Рекао је да је његов посао у БиХ да разговара са… »
Може ли федерална полиција да делује на територији Републике Српске и да ли је полиција РС спремна и оружјем да брани Додика…

Може ли федерална полиција да делује на територији Републике Српске и да ли је полиција РС спремна и оружјем да брани Додика…

Данас 09.11.2023
Након изјаве федералног министра полиције Раме Исака како ће ФУП ухапсити председника РС-а Милорада Додика уколико добије наредбу Суда Босне и Херцеговине, уследиле су жестоке реакције политичара из бх. ентитета РС… »
Шмит за РТРС: Немам ништа против Додика, али имам против његових одлука

Нови магазин 09.11.2023
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит изјавио је синоћ да он нема ништа против председника Републике Српске Милорада Додика, али да има против његових одлука. Рекао је да је његов посао у БиХ да разговара са свима и да… »

Данас 09.11.2023
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит изјавио је вечерас да он нема ништа против председника Републике Српске Милорада Додика, али да има против његових одлука. Рекао је да је његов посао у БиХ да разговара са свима и да… »

Вести дана »