Повезане вести

„Хистерично сам се смејала и плакала у исто време“: Шерон Стоун проговорила о сексуалном злостављању које је доживела на…

„Хистерично сам се смејала и плакала у исто време“: Шерон Стоун проговорила о сексуалном злостављању које је доживела на…

Нова 09.11.2023
Глумица Шерон Стоун недавно је гостовала у подкасту "Лет'с Талк Офф Цамера" и том приликом открила да је на почетку каријере била сексуално злостављана. Како је рекла, она је била позвана на разговор са тадашњим шефом компаније… »
"Извадио је свој полни орган и ставио га мени пред лице" Мучна исповест Шерон Стоун о језивом злостављању које је доживела

"Извадио је свој полни орган и ставио га мени пред лице" Мучна исповест Шерон Стоун о језивом злостављању које је доживела

Курир 09.11.2023
У подкасту 'Лет'с Талк Офф Цамера' глумица Шерон Стоун (65) открила је да је била жртва сексуалног злостављања на почетку своје каријере. Рекла је како јој је тадашњи шеф Сонија пред лице ставио свој полни орган када је дошла… »
Холивуд: Глумица Шерон Стоун тврди да ју је бивши шеф Сонија сексуално злостављао 1980-их

Холивуд: Глумица Шерон Стоун тврди да ју је бивши шеф Сонија сексуално злостављао 1980-их

Јужне вести 09.11.2023
Гетти Имагес Стоун тврди да се инцидент догодио 1990-их у седишту компаније Сони пикчрс Глумица Шерон Стоун тврди да ју је бивши шеф компаније Сони сексуално малтретирао током састанка 1980-их. Стоун није навела име извршног… »

BBC News 09.11.2023
Глумица која је била номинована за Оскара тврди да се инцидент догодио у седишту компаније Сони пикчрс 1980-их. Глумица Шерон Стоун тврди да ју је бивши шеф компаније Сони сексуално малтретирао током састанка 1980-их. Стоун није… »

Вести дана »