Повезане вести

Читајте у “Вестима”: И Европа и Србија

Читајте у “Вестима”: И Европа и Србија

Вести онлине 09.11.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је важно да Србија иде напред на европском путу, али да у исто време сачува националне интересе. Најважнија економија Више о овој теми читајте у сутрашњем издању “Вести”… »
Вучић: Нападима на породицу желе да ме избаце из колосека

Вучић: Нападима на породицу желе да ме избаце из колосека

Политика 09.11.2023
Повећање плата у јавном сектору наредне године биће двоцифрено, пензије ће морати да прате њихов раст, а биће увећане и минималне зараде, најавио је председник Србије. Председник Србије Александар Вучић најавио је синоћ да ће… »
Слободна Босна: Вучић сам себи упутио позив за ново гостовање на ТВ и са задовољством га прихватио, камера му најбољи друг

Слободна Босна: Вучић сам себи упутио позив за ново гостовање на ТВ и са задовољством га прихватио, камера му најбољи друг

Данас 09.11.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је „добро да се у 31 од 34 поглавља види напредак“ и да је важно да „Србија иде напред на европском путу, али да у исто време сачува своје националне интересе“, пише Слободна Босна… »
Вучић о плану за повећање плата у наредној години и извештају Европске комисије: Важно да се види напредак

Вучић о плану за повећање плата у наредној години и извештају Европске комисије: Важно да се види напредак

Данас 08.11.2023
Председник Србије Александар Вучић, коментаришући извештај Европске комиисије, рекао је за ТВ Прва да је важно да се види напредак у медијским слободама. „Важно је да идемо напред на европском путу, али да умемо да чувамо и… »

Вести дана »