Povezane vesti
Čitajte u “Vestima”: I Evropa i Srbija
Vesti online 09.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je važno da Srbija ide napred na evropskom putu, ali da u isto vreme sačuva nacionalne interese. Najvažnija ekonomija Više o ovoj temi čitajte u sutrašnjem izdanju “Vesti”. Najvažnija ekonomija On je… »
Vučić: Napadima na porodicu žele da me izbace iz koloseka
Politika 09.11.2023
Povećanje plata u javnom sektoru naredne godine biće dvocifreno, penzije će morati da prate njihov rast, a biće uvećane i minimalne zarade, najavio je predsednik Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je sinoć da će pre kraja godine biti… »
Slobodna Bosna: Vučić sam sebi uputio poziv za novo gostovanje na TV i sa zadovoljstvom ga prihvatio, kamera mu najbolji drug
Danas 09.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je „dobro da se u 31 od 34 poglavlja vidi napredak“ i da je važno da „Srbija ide napred na evropskom putu, ali da u isto vreme sačuva svoje nacionalne interese“, piše Slobodna Bosna. „Mislim da je važno da… »
Vučić o planu za povećanje plata u narednoj godini i izveštaju Evropske komisije: Važno da se vidi napredak
Danas 08.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući izveštaj Evropske komiisije, rekao je za TV Prva da je važno da se vidi napredak u medijskim slobodama. „Važno je da idemo napred na evropskom putu, ali da umemo da čuvamo i sačuvamo naše državne i… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 43 stepena i najavljenim osveženjem
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 61 povezana

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 22 povezane

Francuska najavljuje priznanje Palestine, SAD kritikuju, Velika Britanija podržava
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 14 povezanih

Kosovo pred ustavnim rokom: Skupština pod pritiskom suda
Serbian News Media pre 2 satajoš 11 povezanih