Povezane vesti

Čeda Jovanović objasnio zašto želi da učestvuje na izborima: Evo zašto se vraćam iz podruma u kojem su me gotovo…

Čeda Jovanović objasnio zašto želi da učestvuje na izborima: Evo zašto se vraćam iz podruma u kojem su me gotovo…

Kurir 09.11.2023
Lider LDP Čedomir Jovanović objavio je video poruku na društvenim mrežama u kojoj je objasnio zbog čega će učestvovati na predstojećim izborima, raspisanim za 17. decembar. U video poruci Jovanović kaže da smo mi ljudi koji sve o svemu znaju, a… »
Čeda Jovanović (LDP): Na izbore idem zato što ima ljudi koji razumeju da mora drugačije

Čeda Jovanović (LDP): Na izbore idem zato što ima ljudi koji razumeju da mora drugačije

Blic 09.11.2023
Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da na izbore ide zato što zna i veruje da ima ljudi koji razumeju da mora drugačije. Kako kaže, pred nama su izbori, raspisani zato što ih je tražio Dragan Đilas, a na to… »
Čeda Jovanović objašnjava zašto ide Na izbore: Ima ljudi koji razumeju da mora drugačije

Čeda Jovanović objašnjava zašto ide Na izbore: Ima ljudi koji razumeju da mora drugačije

Dnevnik 09.11.2023
BEOGRAD: Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da na izbore ide zato što zna i veruje da ima ljudi koji razumeju da mora drugačije. Kako kaže, pred nama su izbori, raspisani zato što ih je tražio Dragan Đilas, a na… »

Vesti dana »