Povezane vesti
Brnabić poručila da je za njenu Vladu 'stavljena tačka' na litijum
Slobodna Evropa 09.11.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je 9. novembra da je za njenu Vladu na priču sa litijumom "stavljena tačka". Ona je tako odgovorila na pitanje novinara u vezi sa memorandumom o strateškom partnerstvu Srbije i Evropske unije u oblasti baterija i… »
Brnabić: Za moju Vladu je na priču o litijumu stavljena tačka
Danas 09.11.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas da je za njenu Vladu na priču sa litijumom stavljena tačka. „Imamo izbore, ko zna koga će ljudi da izaberu, ako izaberu ove nasilnike koji su protiv nasilja biće stavljena tačka na sve“, rekla je Brnabić… »
Brnabić: Moja vlada stavila tačku na litijum, ne znam ni ko je Džon Rendon
N1 Info 09.11.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da nema informaciju koju je objavio Ekološki ustanak da je Vlada Srbije angažovala lobističku grupu za projekat Jadar na čijem čelu je Džon Rendon. „Nemam tu informaciju, ne znam ni ko je taj čovek“, rekla je… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 42 stepena do subote, uz rizik od požara i najavu osveženja
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 59 povezanih

Pregovori Rusije i Ukrajine u Istanbulu sa fokusom na komplikovanu razmenu memoranduma
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 27 povezanih

Trgovinski sporazumi SAD sa Japanom i Filipinima donose nove carinske stope i investicije
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 21 povezana

Razvode se Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, potvrdio njen advokat za BBC
BBC News pre 22 minutajoš 24 povezane

Srđan Blagojević uoči duela protiv Oleksandrije: Očekujem da nametnemo našu ideju igre
Danas pre 2 satajoš 22 povezane