Повезане вести

Кошаркаши Црвене звезде против Барселоне без Ханге, Лазића и Симоновића

Кошаркаши Црвене звезде против Барселоне без Ханге, Лазића и Симоновића

Политика 09.11.2023
Кошаркаши Црвене звезде биће значајно ослабљени у сутрашњем мечу против Барселоне у 7. колу Евролиге, пошто на пут са екипом због повреда неће ићи Марко Симоновић, Бранко Лазић и Адам Ханга. Како је на отвореном тренингу пред… »
Милутинов тражио да игра са фрактуром кости стопала!

Милутинов тражио да игра са фрактуром кости стопала!

Спорт клуб 09.11.2023
Испоставило се да српски центар није случајно провео само три минута на паркету и остао без статистичког учинка у драматичној утакмици у Пиреју овог четвртка увече. Разлог је била повреда ножног прста, односно фрактура кости… »
„Клач“ Милер-Мекинтајер: Басконија утишала Пиреј!

„Клач“ Милер-Мекинтајер: Басконија утишала Пиреј!

Спорт клуб 09.11.2023
Душко Ивановић није имао право на тајм-аут на 10,6 секунди до краја када је Јанулис Ларенцакис убацио оба пенала и вратио "пола коша" предности Олимпијакосу. Све што је тренер Басконије могао да уради је да покаже свом најбољем… »
СК сазнаје: Обрадовић преломио, познат састав за Фенер!

СК сазнаје: Обрадовић преломио, познат састав за Фенер!

Спорт клуб 09.11.2023
Кошаркаши Партизана у 7. колу Евролиге у 20:30 часова дочекују Фенербахче, а после скоро једномесечне паузе тренер Жељко Обрадовић ће на располагању имати летошње појачање Матеуша Поњитку. Спонзор специјала Евролиге у сезони… »
Милутинов игра против Басконије: Олимпијакос обрадовао навијаче

Милутинов игра против Басконије: Олимпијакос обрадовао навијаче

Телеграф 09.11.2023
Ово ће обрадовати све играче Фантаси-а. Добре вести за Олимпијакос пред меч против Басконијеу оквиру 7. кола Евролиге. Никола Милутинов је превазишао повреду и биће у редовном почетном саставу "црвено-белих" против Баска. Српски… »
Да ли ће Лапровитола и Јокубаитис играти против Звезде? Ево шта каже Барсин тренер!

Да ли ће Лапровитола и Јокубаитис играти против Звезде? Ево шта каже Барсин тренер!

Спортске.нет 09.11.2023
Црвена звезда сутра има тешко гостовање у седмом колу Евролиге. Ривал јој је Барселона која је одлично започела нову сезону и у првих шест кола Евролиге остварила пет победа. Ипак, тренер Рођер Гримау у претходних неколико… »
"Сферопулос и Душко? Ма мени је све исто!" Гедраитис насмејао све одговором: Код мене се зна! (видео)

"Сферопулос и Душко? Ма мени је све исто!" Гедраитис насмејао све одговором: Код мене се зна! (видео)

Мондо 09.11.2023
Рокас Гедратииси има препознатљив стил игре и ту нема много филозофије! Да ли је тренер Душко Ивановић или Јанис Сферопулос, није много битно. Рокас Гедратииси има препознатљив стил игре и ту нема много филозофије! Да ли је… »
Сферопулос: "Хоћете да кажете Барселони ко игра, а ко не?"

Сферопулос: "Хоћете да кажете Барселони ко игра, а ко не?"

Спортске.нет 09.11.2023
Кошаркаши Црвене звезде после одрађеног тренинга данас путују у Шпанију на мегдан Барселони, али без тројице играча. После шест кола црвено-бели имају учинак од две победе и четири пораза, док Барселона на пет победа и једном… »
Звезда у проблему: Сферопулос открио на које играче не може да рачуна у Барселони

Звезда у проблему: Сферопулос открио на које играче не може да рачуна у Барселони

Вечерње новости 09.11.2023
Кошаркаши Црвене звезде у петак од 20.30 гостују Барселони у мечу 7. кола Евролиге. Каталонци у досадашњем току сезоне имају пет победа уз пораз од један разлике у Мадриду против Реала, док Звезда има два тријумфа уз дупло више… »
Недовић пред Барселону: Баш ми се свиђају, свесни смо шта би нам победа значила

Недовић пред Барселону: Баш ми се свиђају, свесни смо шта би нам победа значила

Нова 09.11.2023
"Делује ми да играју више тимски ове сезоне, немају више Миротића, ни Хигинса, нови је и тренер", каже Недовић пред гостовање Барселони. Све мечеве Евролиге гледајте на каналима Спорт Клуба, уз СББ на ЕОН и Д3 платформама… »
Звезда у Барселони без Лазића, Ханге и Симоновића

Звезда у Барселони без Лазића, Ханге и Симоновића

Спорт клуб 09.11.2023
У петак кошаркаши Црвене звезде у оквиру седмог кола Евролиге гостују Барселони, а на пут ће црвено-бели кренути без тројице играча. Спонзор специјала Евролиге у сезони 2023/24 – МаксБет. Јанис Сферопулос у овом дуелу неће моћи да… »
Сферопулос потврдио лоше вести пред пут у Барселону: Звезда без Лазића, Ханге и Симоновића против Каталонаца

Сферопулос потврдио лоше вести пред пут у Барселону: Звезда без Лазића, Ханге и Симоновића против Каталонаца

Телеграф 09.11.2023
Црвено-бели играју меч 7. кола у петак од 20.30 часова. Кошаркаши Црвене звезде у петак од 20.30 часова у Шпанији играју против Барселоне утакмицу 7. кола групне фазе Евролиге. Они ће касно вечерас имати лет, а сутра би требало… »
Београд с три евролигаша: Партизан и Звезда прете великанима

Београд с три евролигаша: Партизан и Звезда прете великанима

Спорт клуб 09.11.2023
Пред нама је 7. коло елитног европског клупског такмичења. Као и у сваком колу видећемо занимљиве такмичарске парове, а пажња љубитеља кошарке са ових простора је, наравно, усмерена на утакмице Партизана и Црвене звезде… »

Вести дана »