Povezane vesti
Veliko interesovanje za podizanje energetske efikasnosti, fond "ispražnjen" za samo dva dana
Subotica.com 09.11.2023
Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava krajnjim korisnicima za energetsku sanaciju porodičnih kuća i stanova na teritoriji Subotice (u okviru projekta "Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji") se zatvara, saopštila je… »
Energetski vaučeri za socijalno ugrožene građane u Somboru
RTV 09.11.2023
SOMBOR - Socijalno ugroženi građani Sombora, čiji mesečni prihodi po članu domaćinstva ne prelaze 20.000 dinara i koji ove godine nisu dobijali novčanu pomoć za nabavku ogreva, moći će da dobiju vaučere za nabavku ogrevnog drveta. Javni poziv… »
Vesti dana »

„Znam šta da radim protiv Zvereva“: Đoković zapretio rivalima, dugo se nije osećao ovako
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih

Krv na sve strane, ljudi vrište: Pucnjava kod tržnog centra, stižu jezivi snimci iz Toronta: Napadači u bekstvu, policija blokirala sve (foto, video)
Blic pre 56 minutajoš 11 povezanih

FOTO Student Pravnog fakulteta, čiji je otac policijski general penzionisan zbog blokada, napadnut tokom noći: „Petorica su me tukla, razbili su mi glavu“
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih

Zakon stupio na snagu posle ponoći! Tramp još jednom šokirao svet, pošteđena je samo jedna zemlja
Alo pre 1 satjoš 8 povezanih