Povezane vesti
Sportska karijera u senci skandala: Braći Hofman koji prete radnicima sudilo se zbog otmice muškarca, otac ih se odrekao…
Nova 09.11.2023
Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović proteklih dana nalaze se u fokusu javnosti nakon što su na društvenim mrežama objavljeni snimci na kojima se vidi kako prete radnicima. Reč je o kik-bokserima čija je sportska karijera ostala u senci brojnih… »
Sportska karijera u senci skandala: Braći Hofman koji prete radnicima sudilo se zbog otmice muškarca, otac ih se odrekao…
Nova 09.11.2023
Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović proteklih dana nalaze se u fokusu javnosti nakon što su na društvenim mrežama objavljeni snimci na kojima se vidi kako prete radnicima. Reč je o kik-bokserima čija je sportska karijera ostala u senci brojnih… »
„Nemoj da te masakriram, ima da me poštuješ, je l’ si me čuo?“: Osvanuo novi snimak na kome se vidi kako jedan od…
Nova 09.11.2023
Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak nasilja na kome se vidi kako kik-bokser Miljan Vidović Hofman šamara konobara. Nije poznato kada je nastao snimak, kao ni gde, a reč je o rođenom bratu Ljubana Vidovića, koji je prošle nedelje usnimljen… »
Vesti dana »
Mesarović i Glišić preuzeli poslove ministara Momirovića i Vesića
Novi magazin pre 32 minutajoš 53 povezane
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 4 satijoš 33 povezane
VIDEO „Osramotili su nas, posle 16 mečeva ja da pričam o tome?“: Trener Denvera udario na Jokića, isprozivao čitav tim i opsovao
Nova pre 4 satijoš 22 povezane
„Ovakav zločin ne pamtimo. Pa odakle joj srca da ubije dete?“: Meštani ivanjičkog naselja u šoku nakon ubistva bebe
Nova pre 56 minutajoš 18 povezanih