Povezane vesti
"Eto ko mi je zabranio da pevam": Suzana Jovanović i Saša Popović otkrili istinu o njenom odustajanju od posla
Blic 10.11.2023
Kreativni direktor "Granda" Saša Popović i njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović, bili su sinoć na otvaranju jednog kluba, pa su otkrili da nisu ljubitelji noćnih izlazaka. - Mi jedno bez drugog ne idemo, mi retko izlazimo, zaista, jedino kada… »
"Eto ko mi je zabranio da pevam" Suzana Jovanović upala Saši Popoviću u reč i otkrila istinu o njenoj stopiranoj karijeri
Kurir 10.11.2023
Kreativni direktor "Granda" Saša Popović i njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović bili su na otvaranju jednog kluba, pa su otkrili da nisu ljubitelji noćnih izlazaka. - Mi jedno bez drugog ne idemo, mi retko izlazimo, zaista, jedino kada naši… »
Vesti dana »
Studenti najavili blokade niških fakulteta, prvi će biti Filozofski fakultet
Južne vesti pre 5 satijoš 33 povezane
Nakon ukidanja vanrednog stanja, južnokorejske političke partije traže ostavku ili opoziv predsednika Juna
Glas Amerike pre 24 satajoš 45 povezanih
Završena blokada raskrsnice kod Beograda na vodi; Na protestu bilo incidenata(VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 23 povezane
Partizan pobedio niški Radnički u zaostalom prvenstvenom meču: Crno-beli slavili posle odlaska MIloševića
Euronews pre 5 satijoš 25 povezanih