Povezane vesti
Beograđanka napravila problem zbog kusura od 3 dinara! Jedan potez kasirke je baš iznervirao: "Ni reč mi nije rekla!"…
Kurir 10.11.2023
Beograđanka se požalila na pojedine bahate kasire koji ne vraćaju sitan novac kao kusur potrošačima. - U jednom marketu u centru grada svratila sam da uzmem čašu jogurta za doručak. Jogurt je koštao 42 dinara. Ja nisam imala sitno, pa sam kasirki dala… »
Beograđanka pobesnela na kasirku: Izašla iz radnje, kad je videla kusur, šokirala se -"Bez pitanja ukrade i ćuti"
Mondo 10.11.2023
Beograđanka se požalila da joj kasiri često ne vraćaju sitan novac. Beograđanka se požalila da joj kasiri često ne vraćaju sitan novac. Beograđanka se požalila da joj kasiri ne vraćaju sitan novac u marketima, a pojedini joj čak nude da kupi i drugi… »
Vesti dana »
Iran: Projektil SAD pogodio područje oko nuklearke Bušer; Jordan: Presreli smo osam iranskih raketa
RTS pre 0 minutajoš 31 povezana
Poslanici pitali o broju učenika u Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj", Predlogu zakona o roditeljima negovateljima...
RTV pre 59 minutajoš 24 povezane
Trampov posao sa licenciranjem u inostranstvu porastao je za 900% nakon njegovog povratka na vlast
Forbes pre 19 minutajoš 49 povezanih
Analitičar o ceni nafte: Tržište više ništa ne veruje Trampu, osim da donosi neizvesnost
N1 Info pre 4 minutajoš 25 povezanih
NBS: Dobra poljoprivredna sezona umiruje inflaciju, referentna kamata nepromenjena
Nova ekonomija pre 1 satjoš 20 povezanih