Povezane vesti
Beograđanka napravila problem zbog kusura od 3 dinara! Jedan potez kasirke je baš iznervirao: "Ni reč mi nije rekla!"…
Kurir 10.11.2023
Beograđanka se požalila na pojedine bahate kasire koji ne vraćaju sitan novac kao kusur potrošačima. - U jednom marketu u centru grada svratila sam da uzmem čašu jogurta za doručak. Jogurt je koštao 42 dinara. Ja nisam imala sitno, pa sam kasirki dala… »
Beograđanka pobesnela na kasirku: Izašla iz radnje, kad je videla kusur, šokirala se -"Bez pitanja ukrade i ćuti"
Mondo 10.11.2023
Beograđanka se požalila da joj kasiri često ne vraćaju sitan novac. Beograđanka se požalila da joj kasiri često ne vraćaju sitan novac. Beograđanka se požalila da joj kasiri ne vraćaju sitan novac u marketima, a pojedini joj čak nude da kupi i drugi… »
Vesti dana »

Na Dan grada Leskovca! Srbija – Albanija 11. oktobra na Gradskom stadionu Dubočica u Leskovcu
Sportska strana juga pre 11 minutajoš 29 povezanih

Poljoprivrednici ispred Banovine: Ne možemo da živimo od svog rada, ovo je zulum
Novi magazin pre 1 satjoš 49 povezanih

Ruska ambasada u Londonu o incidentu sa dronovima u Poljskoj: Kontraargumenti nam nisu predočeni
Sputnik pre 36 minutajoš 35 povezanih

Duplantis nema problema sa motivacijom za nove svetske rekorde
Radio sto plus pre 41 minutajoš 28 povezanih

Ruska služba: Nemiri u Srbiji proizvod subverzivne delatnosti EU, cilj je vlast lojalna Briselu
Beta pre 3 satajoš 20 povezanih