Povezane vesti
Oglasila se Fatima kojoj je suprug Elmedin doveo drugu ženu u kuću: Ne pokušavajte da nas rastavite jer će biti belaja (video)…
Kurir 10.11.2023
Elmedin Karić iz Gornje Višnice dospeo je u centar pažnje javnosti nakon snimka na kojem je obelodanio da živi sa dve žene, a sada se oglasila njegova prva supruga Fatima. Svojoj prvoj supruzi Fatimi, koja mu je rodila tri sina, podsetimo, Elmedin je pre… »
(Video): "Pustite me na miru, ja sam ovo izabrala" Nakon lavine osuda oglasila se jedna od žena bosanskog Kazanove
Blic 09.11.2023
Elmedin Karić iz Gornje Višnice, koga već zovu i "Bosanski Kazanova" ili "Sultan od Bosne" dospeo je u centar pažnje javnosti nakon snimka na kojem je obznanio da živi sa dve žene, a sada se oglasila njegova supruga Fatima. Evo ovako da se oglasim pošto… »
Vesti dana »

Dolazi nam strašni polarni vrtlog iz Evrope Na jedan dan će biti baš vrelo, a onda sledi ogromna promena
Alo pre 14 minutajoš 28 povezanih

Pijan i na lekovima usmrtio ženu: Uhapšen vozač iz Ečke koji je oborio dve biciklistkinje, jedna stradala, druga teško povređena
Nova pre 39 minutajoš 19 povezanih

Rojters objavio detalje Putinove ponude za kraj rata: Neki zahtevi bi predstavljali ogromne izazove za Kijev
Euronews pre 44 minutajoš 48 povezanih

Đurić: Kazniti napadače na prostorije SNS i tužilaštvo u Valjevu
Telegraf pre 2 satajoš 12 povezanih