Povezane vesti
Sve smo ovo uradili on i ja Veliki intervju Prijovićke za Kurir: Kako reaguje Filip kad sam u erotskom vešu? Pa ko to ne…
Kurir 10.11.2023
Aleksandra Prijović mesecima je u centru medijske pažnje zbog velike regionalne koncertne turneje. Nakon Beograda i Sarajeva slede Niš i Zagreb, a pevačicu smo preksinoć sreli na jednom prestoničkom događaju, pa smo iskoristili priliku da s njom… »
Prija otkrila deo bračne intime, pa odgovorila na priče o novoj trudnoći: "Filip me voli u takvim izdanjima!"
Mondo 10.11.2023
Aleksandra Prijović se zajedno sa Filipom Živojinovićem pojavila na jednom prestoničkom događaju, i tom prilikom je odgovorila na mnoga pitanja! Aleksandra Prijović se zajedno sa Filipom Živojinovićem pojavila na jednom prestoničkom događaju, i… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 3 satajoš 1 povezana