Povezane vesti
(Video) "ovo mi je drugi auto u ovoj godini": Stanija pazarila novu mašinu od 100.000 evra - ona ne staje
Blic 10.11.2023
Starleta Stanija Dobrojević se ne zaustavlja, ali doslovno. Ona je u ovoj godini uspela već da kupi drugi automobil, džip popularne marke koji ja platila 100.000 evra, dok je pre toga pazarila isto džipa, slično cenovnog ranga. - Bebica konačno u mojim… »
Stanija se SAD voza u 100.000 €! Pokazala novu besnu mašinu, a a mreže bruje da joj sve vreme on pravi društvo (video)
Kurir 10.11.2023
U javnosti se uveliko spekuliše o odnosu Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, s obzirom na to da je starleta najavila susret, nakon čega se pohvalila novim stanom u Americi, a nedavno je otvorila profil na aplikaciji za upoznavanje, pa nikome nije jasno… »
Vesti dana »
Prelazak Srbije na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025. godine
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 32 povezane
Trampova azijska turneja: trgovinski pregovori sa Kinom, odnosi sa Rusijom i Severnom Korejom
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 24 povezane
Pretežno oblačno, temperature do 19 stepeni, upozorenje na obilne padavine na jugu zemlje
RTV pre 10 minutajoš 22 povezane
Amerika se sprema za novi rat? Najveći ratni brod poslat na Karibe
Večernje novosti pre 59 minutajoš 14 povezanih
„Zbog nezapamćenog broja prijavljenih…“: Studenti koji pešače od Beograda do Novog Sada imaju molbu za građane
Nedeljnik pre 2 satajoš 9 povezanih