Povezane vesti
(Video) "ovo mi je drugi auto u ovoj godini": Stanija pazarila novu mašinu od 100.000 evra - ona ne staje
Blic 10.11.2023
Starleta Stanija Dobrojević se ne zaustavlja, ali doslovno. Ona je u ovoj godini uspela već da kupi drugi automobil, džip popularne marke koji ja platila 100.000 evra, dok je pre toga pazarila isto džipa, slično cenovnog ranga. - Bebica konačno u mojim… »
Stanija se SAD voza u 100.000 €! Pokazala novu besnu mašinu, a a mreže bruje da joj sve vreme on pravi društvo (video)
Kurir 10.11.2023
U javnosti se uveliko spekuliše o odnosu Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, s obzirom na to da je starleta najavila susret, nakon čega se pohvalila novim stanom u Americi, a nedavno je otvorila profil na aplikaciji za upoznavanje, pa nikome nije jasno… »
Vesti dana »
Oportunitet za policajku osumnjičenu za zlostavljanje studentkinje zatražila odbrana, glavni tužilac prihvatio
N1 Info pre 11 minutajoš 44 povezane
BLOG UŽIVO "Ovo je osveta političara onima koji neće ćutati kad korupcija ubija": Profesesori podsetili da je danas 400 dana otkako studenti traže izbore
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Otkriveno kako je Iran oboro američki helikopter Apač: Ovo je bilo ključno u vazdušnom obračunu
Telegraf pre 46 minutajoš 25 povezanih
(Foto) Prizor kao da je pala atomska bomba! Ovako izgleda mesto požara gde su odjekivale detonacije kod Beograda: Kamion izgoreo do neprepoznatljivosti
Blic pre 4 satijoš 41 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najavom grmljavinskog nevremena u sredu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 39 povezanih