Povezane vesti
Nikola Dašić „zatečen“, tvrdi, „neistinima“ koje iznosi koalicija Ujedinjeni protiv nasilja
Glas Šumadije 10.11.2023
Treći na listi odborničkih kandidata Srpske napredne stranke za Skupštinu Kragujevca i član Predsedništva te partije, u saopštenju za javnost kaže da je „zatečen nizom neistina“, koje su mediji juče preneli a izneli su ih kandidati liste Ujedinjeni… »
Nikola Dašić demantovao jučerašnje navode predstavnika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja u Kragujevcu
U centar 10.11.2023
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Dašić, demantovao je jučerašnje navode predstavnika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja u Kragujevcu, a koji su objavljeni u dnevnom listu „Danas“. „Potpuno sam zatečen nizom neistina objavljenih u… »
Stevanović: Stanovo ovo ne zaslužuje
Kragujevačke 10.11.2023
Saopštenjem za javnost nakon konferencije za štampu koja je održana u Stanovu, oglasio se Veroljub Stevanović, kandidat za odbornika na listi „Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac“. – Prostor koji se nalazi ispred pijace i Doma Zdravlja u… »
Vesti dana »
RHMZ upozorio: Pojava grmljavinskih nepogoda u Bačkoj, kasnije proširenje
Insajder pre 2 minutajoš 43 povezane
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 5 satijoš 4 povezane
Iran pristao na ključni američki uslov! Evo šta je sve u nacrtu sporazuma, ove tačke su presudne
Blic pre 2 satajoš 38 povezanih
Otkriveno stanje povređenih u pomorskoj nesreći: Oglasilo se ministarstvo povodom tragedije u Splitu
Mondo pre 37 minutajoš 24 povezane