Povezane vesti
Dašić demantovao jučerašnje navode predstavnika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja u Kragujevcu
RTK 10.11.2023
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Dašić, demantovao je jučerašnje navode predstavnika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja u Kragujevcu, a koji su objavljeni u medijima. „Potpuno sam zatečen nizom neistina iznetih od strane… »
Nikola Dašić „zatečen“, tvrdi, „neistinima“ koje iznosi koalicija Ujedinjeni protiv nasilja
Glas Šumadije 10.11.2023
Treći na listi odborničkih kandidata Srpske napredne stranke za Skupštinu Kragujevca i član Predsedništva te partije, u saopštenju za javnost kaže da je „zatečen nizom neistina“, koje su mediji juče preneli a izneli su ih kandidati liste… »
Nikola Dašić demantovao jučerašnje navode predstavnika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja u Kragujevcu
U centar 10.11.2023
Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Dašić, demantovao je jučerašnje navode predstavnika koalicije Ujedinjeni protiv nasilja u Kragujevcu, a koji su objavljeni u dnevnom listu „Danas“. „Potpuno sam zatečen nizom neistina… »
Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac: Stanovo ovo ne zaslužuje!
Kragujevac Press 10.11.2023
Saopštenje Veroljuba Verka Stevanovića, kandidata za odbornika na listi Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac, prenosimo u celosti: „Prostor koji se nalazi ispred pijace i Doma Zdravlja u Stanovu je velika sramota za naš grad. Stanovo je… »
Stevanović: Stanovo ovo ne zaslužuje
Kragujevačke 10.11.2023
Saopštenjem za javnost nakon konferencije za štampu koja je održana u Stanovu, oglasio se Veroljub Stevanović, kandidat za odbornika na listi „Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac“. – Prostor koji se nalazi ispred pijace i Doma… »
Veroljub Verko Stevanović: Građani su prevareni, Stanovo ovo ne zaslužuje!
Infozija 10.11.2023
Saopštenje Veroljuba Stevanovića, Kandidat za odbornika na listi Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac, Veroljub Verko Stevanović, izdao je saopštenje nakon posete naselju Stanovo u Kragujevcu i razgovora sa građanima, u kome se doslovce… »
Veroljub Stevanović: Stanovo ovo ne zaslužuje!
Glas Šumadije 10.11.2023
Saopštenje Veroljuba Stevanovića, kandidat za odbornika na listi Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac, prenosimo u celosti. „Prostor koji se nalazi ispred pijace i Doma Zdravlja u Stanovu je velika sramota za naš grad. Stanovo je jedno od… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 7 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 9 satijoš 2 povezane